Family day/ Obiteljski dan

U suradnji s vama organiziramo Family day/Obiteljski dan za vaše zaposlenike i njihove mališane.

I tu najviše volimo biti zabavni, originalni i spontani. Kod nas nema dječjeg stola, kutka za odrasle i sličnih nepisanih pravila zajedničkih druženja. Želja nam je povezati male i velike u zajedničkim aktivnostima, stvoriti dobru atmosferu, potaknuti dijalog i, naposljetku, zaokružiti cijelu priču kao kvalitetno i dobro provedeno zajedničko vrijeme.

Što nam je važno?

U samom planiranju i organizaciji Obiteljskog dana volimo se bazirati na nekoj vrijednosti ili stavu kojeg njeguje tvrtka – klijent, i na njemu postaviti temu Obiteljskog dana.

Primjerice, ako se vaša tvrtka zalaže za spolnu jednakost ili inkluziju, u suradnji s vama možemo organizirati predstave, aktivnosti ili druge animacije koje promiču jednakost spolova, prihvaćanje različitosti i slično. Na taj način malene i velike povezujemo u rješavanju zajedničkog problema koji se tiče ukupne društvene zajednice. Djeca u takvim aktivnostima uživaju jer im daju do znanja da i oni, premda maleni, mogu raditi velike stvari, a roditelji se rado i zainteresirano uključuju jer je i njihova želja usmjeriti mališane prema toleranciji, empatiji i ostalim vrijednostima koje i sami zastupaju.

Kako to izgleda?

Na taj način Obiteljski dan prestaje biti tek puko, neformalno druženje i postaje prava akcija za pravu stvar. Želite li se i vi uključiti?Kroz kreativne radionice, poticajne i interaktivne priče, zabavne filmove i zanimljive razgovore veliki uče male o važnosti  npr. ekologiji i eco friendly ponašanju.

A što mali uče velike? Pa, kako nacrtati, izraditi ili oslikati neki eco friendly materijal ili predmet. :)

Obiteljski dan osmišljen je kao upoznavanje, druženje i zbližavanje zaposlenika velikih i malih tvrtki i obitelji kroz interakciju s djecom.Garantiramo da vam neće biti dosadno, da se nećete dati doma i da serviramo dobru hranu, točimo dobru cugu i dovodimo super ekipu. :)