Novartis obiteljski dan

Novartis i Laboratorij zabave na Obiteljskom danu

Jeste li i vi kao klinci silno željeli znati što to vaši roditelji rade dok rade, i kako izgleda njihovo radno mjesto? Mi jesmo, a raspoložena ekipa iz Novartisa također!

Zato smo, povodom Obitelsjkog dana kompanije Novartis, odlučili ispuniti želje znatiželjnih klinaca, ali i ostvariti svoje davne maštarije na vječno i goruće pitanje svakog djetinjstva: što veliki rade na poslu? Kako mama i tata provode vrijeme u uredu? Kako izgleda njihova soba? I naravno, ima li u njoj mjesta za neki zabavni, kreativni i dječji posao?

Tražeći odgovore na ta pitanja, Novartisov smo Obiteljski dan proveli u pravoj radnoj atmosferi: veliki su doveli male na posao, i otkrivanje misterija moglo je započeti! Proveli smo malce uredskim prostorijama, zavrtili ih u pokojem stolcu, zavirili u pokoju ladicu i otvorili poneki fascikl: čisto da vidimo skriva li se tamo nešto važno i zabavno, i ima li koji prazan papir ili mjesto na zidu koje bi ugostilo kakav zgodan crtež.

A malci k’o malci: nakon dinamičnog istraživanja terena, odmah su zasukali rukave i bacili se u renoviranje! Odlučili smo se na nešto neuobičajeno, maštovito i super uklopivo u svaku prostoriju: oslikano platno! Razvukli smo ga koliko je dugo i široko, ukrasili veselim motivima, pa ostavili da privlači osmijehe u pauzama i čuva tajne važnih hodnika. I naravno, uspomene na prekrasno druženje i odličan provod malih i velikih koji su opet pokazali što se događa kad roditelji i djeca udruže snage u nešto kreativno, zabavno i maštovito!

A što se događa nakon svakog odlično obavljenog posla? Čovjek ogladni! Za naš uredski gablec ukusno se pobrinuo catering Kvatrić, čijoj brzoj i finoj ekipi još jednom zahvaljujemo na zazubicama koje su nam izazvali slasnim burgerima i nježnim kolačima od mrkve: kombinacija za mmm!

Zadovoljnih ruku, velikih osmijeha i punog trbuha nastavili smo zabavu kroz veselu i interaktivnu predstavu, a onda zaposlili sive stanice king size križaljkom koju smo ispunili dok si rekao keks…ili, preciznije, kolač od mrkve ( ipak je bila king size).

Nakon svih tih važnih poslova, došlo je vrijeme za još malo posla: ovaj put onog koji se skriva iza pitanja što roditelji rade dok rade. Novartisovi klinci već su znali da njihovi roditelji nose bijele kute i mućkaju nešto šareno, reaktivno i znanstveno. A kako to izgleda u praksi: uvjerili smo se sami! U maloj znanstvenoj radionici spajali smo tekućine, bojali boje i stvarali kemijske reakcije: svašta je nastalo iz tog druženja, a najviše odličan provod! Zato jedva čekamo novu priliku da spojimo znanost, igru i obiteljsko druženje. I sve to zasladimo smijehom, pjesmom i kolačem od mrkve!