PROSINAC U ZNAKU BOŽIĆNIH EVENATA: ZIMSKA ZABAVA ZA MALE I VELIKE!

Zadnji mjesec u godini kod nas je u Laboratoriju zabave već tradicionalno rezerviran za božićne evente. Tako je bilo i na kraju ove uspješne 2018. Nakon napornog rada i puuuno odrađenih evenata, želimo se zahvaliti svima na sudjelovanju i suradnji u stvaranju pravog zimskog, toplog, božićnog raspoloženja. Iako umorni, nema veze – srca su nam puna sreće, zadovoljstva i zahvalnosti.

Slatko odbrojavanje do Božića i ovog je prosinca prošlo u znaku uspješnih, zabavnih, maštovitih, kreativnih, snažno simboličnih i edukativnih zabava, druženja i evenata. A sve su to omogućile sjajne ekipe zaposlenika i njihovih klinaca iz brojnih kompanija s kojima smo imali čast surađivati.

Jer ako je negdje potrebno dostaviti dašak zimskog ugođaja, Laboratorij zabave se odmah baca na posao! Naši eventi u ovo najljepše doba godine u znaku su svega onoga što nam donosi i sam Božić – ljubavi, obitelji, bliskosti i predivnih uspomena. Unijeti duh Božića u svako srce zadatak je koji ne shvaćamo olako, što smo i dokazali našim maštovitim predstavama, kreativnim radionicama i uvijek originalnim programima (ovaj put u zimskom kaputu!). Uz glavne goste, Djeda Božićnjaka i vilenjake, bilo je tu svega – predstava, radionica, escape room-a i/ili potrage za Božićem… Kod nekih smo mi išli u goste,a neke su kompanije došle nama i to u predivnim prostorima odličnih domaćina HUB385  i Forum Zagreb kongresnog centra. Neki su se odlučili za jednu ili više varijanti iz ponuđenih programa, dok su neki odabrali varijantu „ključ u ruke“ i prepustili nam organizaciju u potpunosti, od ideje do realizacije – apsolutno sve! Koju god kombinaciju izabrali, svaka je bila jednako zabavna, uspješna i vesela.

Veliko hvala super raspoloženim ekipama na svakom eventu, bilo nam je izuzetno zadovoljstvo: Allianz, Merck Sharp&Dohme, Samsung, Njuškalo, Deloitte, IN2 grupa, Hrvatska udruga poslodavaca (HUP), Rimac Automobili, Montelektro, Hrvatski sindikat telekomunikacija (HST), Abott, AstraZeneca, Novartis, Omega Software, DV Šegrt Hlapić, Microsoft, Heineken, Glazbeno učilište Elly Bašić,

Agencija za mobilnost i programe EU, Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

Svaki je event bio mnogo više od samo dobrog provoda. Svatko (uključujući i nas!) je kući otišao nešto punijeg i toplijeg srca, bogatijeg duha i s još boljim i ljepšim uspomenama na ovo blagdansko, zimsko vrijeme. Nakon ovako uspješnog prosinca kao šećer na kraju 2018., hrabro i ponosno koračimo u novu 2019. i veselimo se svim novim suradnjama!