Proljetni eventi by Laboratorij zabave

Poslovni domjenci, casual druženja nakon radnog vremena, team buildinzi, obiteljski dani, manifestacije na otvorenom….stiglo je vrijeme proljetnih evenata!

Idealni su za maštovitu i kreativnu organizaciju, moderaciju i/ili koordinaciju, jer i proljeće je doba druženja, sjajnih provoda i sunčano pozitivne vibre. Mi je želimo podijeliti s vama!

Mnogi od vas već znaju da Laboratorij zabave ima bogato i šaroliko iskustvo s organizacijom, moderacijom i/ili koordinacijom evenata: kao ljubitelji odličnog provoda, pametne zabave, profesionalnog pristupa i visoke razine kvalitete u poslovanju, obožavamo kombinirati sve te sastojke. I u teoriji i praksi, a eventi su sjajna prilika za to!

Osmišljamo personalizirane evente u skladu s individualnim željama, idejama i mogućnostima svakog klijenta, a ako koji put nemate ideju, sa zadovoljstvom vam nudimo svoju stručnu i savjetodavnu pomoć u njezinom kreiranju. I naravno, u organizaciji i samoj provedbi na najvišoj razini kvalitete i kreative! Od „ključa u ruke“, kao opcije u kojoj vas pozivamo da nam s povjerenjem prepustite kreaciju eventa od idejnog plana pa sve do tehničke organizacije (uređenje prostora, catering i sl.) pa sve do konkretne ideje u kojoj želite stručnu i temeljitu provedbu vašeg eventnog plana – jamčimo vam ugodno druženje i event za pamćenje!

Možemo ga organizirati u vašem ili našem prostoru. U drugom slučaju, riječ je o ugodno i ukusno uređenom vrtu u samom središtu Zagreba, s parkirnim prostorom i unutarnjim prostorijama za slučaj kakvog šarmantnog proljetnog pljuska – ili, jednostavno, želje za krovom nad glavom!

Uz naše evente stoje brojni zadovoljni klijenti: Allianz, VIP, Hanza Media, INA, Nivea, Coca Cola, Rotary klub, Fina, Bosch i mnogi drugi s kojima smo imali čast surađivati. I pritom se sjajno zabaviti! Pridružite nam se ovog proljeća – želite li originalni, zabavni i posve personalizirani event u potpunom skladu s ukusom, željama i/ili vizijama vaše kompanije, javite nam se!

Sa zadovoljstvom vam stojimo na raspolaganju – i rado ćemo vam dokazati zašto smo omiljen izbor brojnih zadovoljnih klijenata i njihovih gostiju!