POTRAGA ZA BOŽIĆEM: MERCK SHARP&DOHME FAMILY DAY

Sve se može kad se male (i velike!) ruke slože! To zna i uvijek raspoložena, vesela i susretljiva velika i mala Merck Sharp&Dohme ekipa. Laboratorij zabave udružio je snage i zajedno s roditeljima i njihovim klincima organizirao prekrasan, poučan i nadasve božićan obiteljski dan! Kreativni fokus eventa bilo je aktivno, atraktivno i zabavno obiteljsko druženje. Mislite da je nemoguće zabaviti i mame i tate i klince? Ma kakvi! Misija – uspjela!

Opušteno druženje započeli smo zajedničkom šetnjom poslovnim prostorima gdje su klinci napokon dobili odgovor na vječna pitanja – ‘Što veliki rade kad su na poslu? A gdje mama i tata rade? Što rade kad nisu doma?’. Naravno, to je bila nešto drugačija šetnja uredom – bolje je reći bilo je to zabavno i uzbudljivo istraživanje svijeta odraslih. Zavirili smo u pokoju ladicu, zavrtili koju uredsku stolicu i barem na neko vrijeme zadovoljili svoju znatiželju.

Slijedila je naša autorska interaktivna predstava ‘Kad će više taj snijeg?’ taman da nas ufura u timski duh i božićnu atmosferu. Naše predstave nisu one na kojima svi sjede i šute, a samo glumci pričaju – ne, ne! U našim predstavama klinci su ravnopravni sudionici i jedva čekaju dobaciti koji domišljati savjet i snalažljivo rješenje likovima (a to je uvijek uživancija čuti!).

A sada je bilo vrijeme za potragu – i to onu za Božićem! Da bi pronašli izgubljeni Božić, potrebno je bilo raditi u obiteljskim timovima, obići svaki kreativni punkt obilježen na mapi i savladati njihove izazove. Zašto? Jer svaki od njih sadrži dio slagalice koja nas vodi do konačnog rješenja!

STE(A)M punkt, kreativni, gaming, photo punkt, kutak za bebe, čoko punkt (njami!) i punkt za animaciju – sve redom nezaobilazne (ali turbooo zabavne!) stanice u našoj potrazi. Na njima se puno radilo i zajedničkim snagama velikih i malih mozgova rješavalo razne zabavne mozgalice, kreativne izazove i maštovite zadatke. Izrađivali smo tradicionalne blagdanske ukrase (ali na suvremen način), sami kreirali slasne čokoladne poslastice, trajno zabilježili divne uspomene na photo punktu… Uf, i još brdo toga – ne bi nam stalo sve nabrojati…

Naša potraga je uspješno završila i naravno, ništa nije prošlo bez posjete Djeda Božićnjaka s poklonima za sve! Juhuuu!

Malo je reći da je Family Day bio zabavan – bio je to čaroban spoj velikih i malih u jednom obiteljskom druženju začinjenom smijehom, igrom i uzbuđenom vriskom! Hvala odličnoj Merck Sharp&Dohme ekipi na suradnji – bila nam je čast zajedno s vama stvarati uspomene na ovako prekrasno druženje i odličnu atmosferu!