Vu mojemu srcu najljepši si grad, moj Zagreb, tak imam te rad!

PRVA OBITELJSKA STORYTELLING TURA PO ZAGREBU, 20.10. U 10.00

Sjećate se kako nam je dobro bilo na storytelling turi po Samoboru? Bilo vas je toliko da nam je trebao mikrofon kako bi svi sve čuli! Uživali smo zajedno u otkrivanju zanimljivosti, manje poznatih podataka i anegdota, a sve kroz  napetu priču! Onda su krenuli vaši upiti i želje da nešto slično napravimo i u Zagrebu. E, pa pa dobra je vijest da ste nas uvjerili! I sada vam s velikim veseljem najavljujemo prvu obiteljsku storytelling turu po Zagrebu!

 

Znate li tko je bio prvi sladopek? A tko su bili koturaši? Tko je vozio nečastiva kolica?
Ako i ne znate – saznat ćete! Kao i mnoge druge zanimljive pa i pikantne detalje iz povijesti, ali i sadašnjosti Zagreba.

Startamo u nedjelju, 20.10. u 10 sati ispred Katedrale – taman da se svi stignemo naspavati, doručkovati i popiti kavicu te orni i čili krenuti u obilazak. Družit ćemo se puna dva sata uz uzbudljive priče, autentične lokacije, anegdote i likove koji su prodefilirali kroz zagrebačka stoljeća. Naša će tura završiti u 12 sati u Mesničkoj ulici, a vi ćete na nedjeljni ručak stići kao hodajuća enciklopedija – prepuni znanja i legendi o Zagrebu koje ćete još dugo prepričavati.

A kako biste u našoj storytelling šetnji Zagrebom doista u potpunosti uživali, sve dobro čuli i doživjeli na najpuniji i najkvalitetniji način, mjesto  možete rezervirati na e-mail: info@laboratorijzabave.hr

Podaci koje trebamo za rezervaciju su: ime, prezime, kontakt telefon i broj osoba koje prijavljujete.

Ulaznice možete kupiti isključivo uplatom na naš račun HR6324020061100656924

Po izvršenoj uplati, na mail će vam stići potvrda o plaćanju/račun. To je ujedno i vaša ulaznica za naše druženje. Isprintajte je i ponesite sa sobom ili je sačuvajte u inboxu na svom mobilnom telefonu kako biste nam je mogli predočiti na početku obilaska.

Cijene ulaznica:

Odrasli: 100 kn

Djeca: 70 kn

Obiteljska ulaznica (do 5 osoba): 300 kn

Za članove Laboratorija zabave osigurali smo popust od 10%

 

Vidimo se!