Bosch i Laboratorij zabave u Dječjem selu Lekenik

Što je sve potrebno za pravu radnu akciju? Da vidimo: vrijedna inicijativa, kreativne ideje, odličan provod i puno, puno smijeha!

Sve to smo prošli u prekrasnom druženju sa malim i velikim stanovnicima Lekenika, vrijednom i veselom ekipom iz Boscha i njihovom malom i velikom djecom. Naime, za svoj Family Day / Obiteljski dan uvijek radišna ekipa iz Boscha odlučila se za posjet Dječjem selu Lekenik u kojem smo organizirali pravu radnu akciju, kreativnu radionicu, umjetničko druženje, kazališnu predstavu, igru na otvorenom i piknik na travi: sve u jednom!

Udružili smo snage, ideje, osmijehe i, naravno, alate potrebne za sve sitne popravke, uređenje i ukrašavanje Dječjeg sela. Zasukali smo rukave, otresali prašinu s odjeće, mrljali ruke bojama, bušili, pilili i rondali: jer nema većeg zadovoljstva nego vlastitim rukama uljepšati svijet! Bosch je kreativno spojio humanitarnu akciju, guštanje u prirodi i druženje svojih zaposlenika i djece u hvalevrijedan projekt koji je još jednom dokazao da u izgradnji boljeg svijeta svi trebamo početi od sebe. I uzeti alat u svoje ruke!

I dok su veliki popravljali, bušili i pilili, maleni su u pravom pravcatom sijelu na livadi crtali, slikali, glumili i na licu mjesta se uključili u neobične pustolovine našeg junaka Vilka i misterioznog Dlakavog čovjeka koji mu staje na put. Ne moramo naglasiti koliko se priča o šumskim stanovnicima i drvenim igračkama genijalno uklopila u prekrasnu prirodu oko nas, i koliko je bilo super nakon svega toga podijeliti igračke i zajedničku igru.

A dok su mlađa djeca otkrivala tajne drvenih igračaka i uživale u čarima dekice na travi,  raspoloženi tinejdžeri su se upustili u pravu umjetničku akciju: osmišljavanje, pisanje i skladanje pjesme i glazbe za službenu himnu naše akcije. Super je bilo svjedočiti takvom ujedinjenju generacija koje su udružile maštu, ruke i dobru vibru za odličan cilj. To je svijet kakvog želimo graditi, to je zabava na pametan način!