T – MOBILE DAN S MAMOM I TATOM NA POSLU!

T-MOBILE za svoje je zaposlenike i njihovu djecu organizirao zajedničko druženje uz puno kreativnih, znanstvenih i zabavnih zadataka. Puno nasmijanih lica, zaposlenih ruku i odlične vibre – tako ukratko možemo opisati sjajno druženje i obiteljsku atmosferu koja je vladala na njihovom Danu s mamom i tatom na poslu. Laboratorij zabave bio je dio događaja i proveli smo se fenomenalno!

S velikim zadovoljstvom sudjelovali smo na T-MOBILE FAMILY DAY-u održanom u prostorima zagrebačkog Sky Tower-a. Kao što i sam naziv održanog događaja kaže, ideja je bila provesti dan na poslu s mamom i tatom. Zaposlenici T-MOBILE – a doveli su svoje klince sa sobom, a na nama je bilo da ih animiramo, zabavimo i zaposlimo njihove moždane vijuge i vrijedne ručice.

Druženje smo zamislili kao veliku kreativnu radionicu s dva kreativna kutka u kojoj skupa sudjeluju djeca i odrasli te zajedno obiteljski razmjenjuju škare, ljepila i ideje! Na našem DIY kutku radilo se svašta i još ponešto za (a što drugo nego) mobitele! Razno razni gadgeti, pop socketi, maskice, držači za slušalice i kablove, fora ukrasi… ma sve što nam je palo na pamet i još više! Bilo je zajedničkog osmišljavanja, rezanja, lijepljenja i puuuno šarenila. Kutak ZNANSTVENE KREATIVE bio je rezerviran za izradu zvučnika od papirnatih čaša (da, dobro ste pročitali!) i izradu holograma! T-mobile zaposlenici pokazali su da su svestrana i uigrana ekipa i s guštom se pridružili svojoj djeci u kreativnim  izradama. Klinci su skupa s roditeljima napravili odličan posao i kući otišli ponosni, svaki sa svojim samostalno izrađenim gadgetom u rukama.

Dok nismo izrađivali, šetali smo eventom i nagledali se svakakvih fora hi-tech stvari poput robota koji hodaju, VR naočala koje su nas odvele u neke druge (virtualne) svjetove, raznih zanimljivih štandova… Za još bolje raspoloženje i opušteniju atmosferu – bilo je tu i nekih poznatih faca! Tako je za glazbu i smijeh bio zadužen Luka Bulić, a za sve gamere tu je bio i poznati Bloodmaster koji je s fanovima podijelio iskustva i doživljaje gamerskog svijeta.

Laboratorij zabave svakom eventu daje svoj originalan i individualiziran pristup koji događaj (i klijent!) zaslužuje. T-mobile jedan je u nizu naših velikih klijenata i bila nam je čast sudjelovati na njihovom Danu s mamom i tatom na poslu i ostvariti još jednu ovako uspješnu suradnju. Hvala svima na sudjelovanju!