Coca Cola: u zdravom tijelu zabavan duh

U suradnji s Coca Colom osmislili smo priču o Emiliji koja nas na urnebesan način uči da je u redu počastiti se, ali još je bolje živjeti zdravo i kretati se često!

Tko ne voli Coca Colu, pizzu ili hamburgere? Mi znamo tko ih obožava. Jedna vesela i debela gica Emilija. Nema joj većeg zadovoljstva nego maznuti nešto nezdravo, kalorično i taaaaako slasno. No, zbog toga ima problem: nezdravo jede, malo se kreće i smeta joj njezina debljina. Srećom, ima prijatelja, kornjaču Eugena, s kojim šeće kako bi smršavjela. Nakon šetanja, počinje i plesati, vrtiti hulahop, preskakati uže, voziti bicikl….no, jede li i dalje nezdravu hranu?

Pa, jede. Ali, umjereno. Jer, super je kretati se, baviti se sportom i živjeti zdravo: a, ako to radiš, uvijek se možeš počastiti i nekim slatkim, malim, nezdravim obrokom! Ili, naravno: hladnom i zamamnom Coca Colom.

Priča o Emiliji je priča o odgovornosti prema vlastitom tijelu, dobrom zdravlju i pravilnoj prehrani. S ponekom nezdravom bubom u uhu. Jer, kad pojedemo zdravi obrok, kad se vratimo s vožnje bicikla, sportskog treninga ili igre na otvorenom, uvijek nas može čekati slatka, mala, masna nagrada! Ona koju taaaaako volimo!