INA – Obiteljski dan “S roditeljima na poslu”

U lovu na naftu, nove prijatelje i super druženje!

1000+ posjetitelja, 22 animatora, 4 sata  – definitivno rekord Laboratorija zabave! :) Sada sa sigurnošću možemo reći: “Mi možemo sve!”

Tražili smo crno blago, a našli šaroliko društvo malih i velikih istraživača, putnika i pustolova s kojima smo se spremno zaputili u nezaboravnu, živopisnu i veselu ekspediciju. Odvela nas je duboko u unutrašnjost zemlje, smijeha i pametne zabave: a tamo smo, već pogađate, pronašli i crno blago!

Šala je na strani, vrlo smo ozbiljni: druženje s Ininim zaposlenicima i njihovom djecom ne možemo nazvati drukčije nego prekrasnom, punokrvnom i punomasnom pustolovinom u kojoj smo uživali od prvog do zadnjeg trenutka!

U ime suvremenog učenja kroz igru i u cilju pametne zabave, INA i Laboratorij zabave organizirali su obiteljsko druženje kroz akciju „S roditeljima na poslu“: što u slučaju Ine znači „S roditeljima u lov na blago“. Tako je i bilo: mali i veliki tragači udružili su snage, vještine i ideje u modernom, zabavnom i edukativnom lovu na znanje, učenje i prirodne znanosti duboko uronjene u kreativne izazove, maštovite zamke i dinamične zadatke.

A oni su se skrivali po cijeloj zgradi! Svaki kat svog smijeha, svaki punkt svoje zabave! Da bi crnom blagu stali na masni rep, prvo smo ga morali upoznati: strateški potez i ludo zabavan poduhvat! Klinci su izradili šarenu, živopisnu i autentičnu fresku povijesti nafte od njezinog nastanka u prirodi do današnje upotrebe u svakodnevnom životu svakog čovjeka na zemlji.

Naučili smo što sve nafta može, kakve tajne skriva i na kakva je čuda spremna: i pritom se odlično zabavljali! Svatko je imao priliku napraviti svoju vlastitu naftnu bušotinu i svoj privatni polimer, svjedočiti čudnim znanstvenim pokusima, izbliza razgledati čega sve ima u pravom vatrogasnom vozilu i dešifrirati tajanstvene kodove koji vode do pronalaska nafte. Neke je tragove sakrila animacija, neke smo pronašli u facepaintingu: ali svi su vodili u pravom smjeru. Do rješenja zadatka, prekrasnog obiteljskog druženja, suvremenog učenja i pametne zabave: sve to mjereno u barelima!