Kreativna nedjelja u Vrbanima: McDonald’s Obiteljski dan!

Nakon svakog uspješnog tjedna, vrijeme je za kreativni vikend! A nas naš već nestrpljivo čeka ove nedjelje u McDonald’s-u!

Na još jednom šarenom, kreativnom i slasnom Obiteljskom danu pečemo napetu predstavu, kuhamo veselu kreativnu radionicu i mljackamo pametnu zabavu. Igramo zanimljive društvene igre, razmazujemo boje, gubimo bojice pod stolovima, crtamo fora stvari, mozgamo mozgalice i pravimo super ukrase, poklone i suvenire.

Svi skupa pržimo urnebesnu, interaktivnu i poučnu predstavu kroz koju pomažemo likovima, rješavamo zagonetke, u rukav skupljamo mudre savjete a iz džepova rasipamo smijeh, pjesmu i ples: znate da u našim predstavama nema ni ššššša ni psssssta!

Nakon predstave, čeka nas kreativna radionica u kojoj izrađujemo elemente, likove i njihove rekvizite. Mali i veliki rade kao jedan, ideje teku u slapovima, a mašta se skuplja u korito! Jer, znate da na našim Obiteljskim danima nema klanova, dobnih grupica ni podjele posla na male i velike: djeca i roditelji rade kao jedan, guštaju kao jedan i smiju se kao jedan! Naši Obiteljski dani slave zajedništvo, suradnju i aktivnu komunikaciju djece i roditelja koji kroz igru, zabavu i opušteno druženje uče jedni druge i jedni od drugih. A što? Važne stvari o međusobnom slušanju, povjerenju, poštovanju i bliskosti. Raspačavaju super savjete o crtanju, modeliranju ili dizajniranju, skupa rade super stvari i svakom kreativnom izazovu daju krila, putokaz i nadimak.

Zato ne sumnjamo u još jedan raspjevani, veseli i interaktivni Obiteljski dan kao šlag na tortu nakon tjedna. Kreativna nedjelja bit će gost McDonald’s-ovog restorana u Vrbanima, a on, kao i uvijek, raspoloženi i ugodni domaćin međugeneracijske suradnje i odličnog provoda!