Obiteljska storytelling tura po Zagrebu

Kako se pripovijeda grad ili obiteljska storytelling tura po Zagrebu

 

Znate onu staru – upoznaj svoj zavičaj kako bi ga više volio? Naravno da znate, ali to se ne odnosi na vas. Jer vi poznajete svaki kamen u svom gradu i sigurni ste da više ništa nova o njemu ne možete saznati. Ne može vas iznenaditi nikakva skrivena anegdota iz povijesti, nikakav tajni prečac pa ni neki novi, prekrasan pogled u kojemu uživaju samo rijetki…

Ne zamjerite nam, ali razmislite još jednom! Jer ove jeseni stiže nešto zaista genijalno – obiteljska storytelling turistička tura po Zagrebu!

 

Dugo smo je „kuhali“ jer smo htjeli da bude jedinstvena. I nezaboravna. Umjesto klasičnog jurcanja od lokacije do lokacije, nabrajanja povijesnih činjenica, godina i velikana te arhitektonskih činjenica, nudimo vam istinsko iskustvo grada.

 

Uronit ćemo vas u priče, postat ćete naknadni svjedoci uzbudljivih zgoda iz zagrebačke burne prošlosti. Želimo da ih ponovno proživite zajedno s nama, da doživite autentičnu atmosferu, da prizovete mirise i okuse, glasove i glazbu, šumove i buku, boje neba i vode.

 

Priče koje vas očekuju prilagođene su cijeloj obitelji i svim generacijama i svima će biti jednako zanimljive. To vam jamčimo! Jer premijerno smo grad ispripovijedali našim poslovnim partnerima koji su se oduševili! Vrijeme je naprosto proletjelo i svi su htjeli još!

 

A osim nekoliko sati vrhunske obiteljske zabave, ova tura može biti i odličan poslovni poklon! Ili sjajan način za upoznavanje sa Zagrebom za sve nove sugrađane koji sve češće naš grad biraju kao mjesto rada i života. Ili pak fantastičan provod za sve vaše prijatelje iz drugih gradova ili zemalja koji vam dođu u goste. Mogućnosti su brojne, baš kao i priče o Zagrebu koje vam jedva čekamo ispričati!