Tko smo

Mi smo Ana i Dijana, a sve oko nas je Laboratorij zabave.

Nastao je kao rezultat našeg dugogodišnjeg istraživanja u potrazi za nečim novim, drukčijim i originalnim u igri, druženju i radu s malima i velikima.

Priznajemo da je puno planova palo u vodu, puno papira bačeno u smeće i puno kave proteklo kroz grlo dok nismo ušle u trag pravoj formuli.

Njezini su sastojci: zajednički pogled na svijet rada s djecom, kompatibilni osobni talenti i gušti, združene stvaralačke ambicije i puno, puno smijeha, zabave, učenja i pozitivne vibre.

Doduše, to smo sve znale i na početku, no geekovi smo temeljitog. :)

Volimo zabavu, uživamo u učenju: i obratno. Zabava na pametan način naša je vječna inspiracija, motivacija i (pre)okupacija.

Uživamo u radu s malima i velikima, vječni smo tragači za novim idejama i strastveni zaljubljenici u kreativno, maštovito i unikatno.

Filmski smo freakovi, knjiški moljci i kazališni miševi. Uživamo u pripovijedanju, pisanju, režiranju, dizajniranju i ostalim kreativnim rabotama.

Iz svih tih ljubavi, strasti i pokojeg sitnog poroka nastaju ideje, inspiracije i projekti Laboratorija zabave.

S guštom se hvatamo u koštac s dosadom, rutinom i staromodnim metodama rada i učenja i u potpunosti posvećujemo inspiriranju djece, mladih, roditelja i nastavnika u smjeru kreativnog razmišljanja i zabavnog podučavanja.

Iz tih razloga, Laboratorij zabave u potpunosti se odriče svake vrste nezanimljivog razgovora, već viđenih predstava i izlizanih likova te sa zadovoljstvom predstavlja interaktivnu učionicu novog doba.

U tome nas ne podržavaju samo zadovoljni mališani i ponosni roditelji, već i potvrda Ministarstva znanosti, kulture i športa te Agencije za odgoj i obrazovanje.

A što sve možete u Laboratoriju zabave? Svašta nešto.

Proslaviti rođendan, pogledati predstavu ili film, napisati priču, izraditi čudovište, naučiti nešto novo na posve drukčiji, cool način. I naravno, popiti finu kavu, pojesti slasni keksić ili zauzeti najmekšu fotelju. :)