Obiteljski dan s Allianzom: velike vrijednosti na dječji način

Allianz i Laboratorij zabave opet su udružili snagu, maštu i odličnu vibru u organizaciji i druženju na još jednom prekrasnom, poučnom i zabavnom Obiteljskom danu.

Kao i uvijek raspoloženom, susretljivom i veselom malom i velikom Allianz ekipom, puno smo se smijali, crtali i kroz dječju igru učili o važnim, odraslim stvarima. Ovaj put smo se odlučili za originalni team building u pravom smislu tih riječi: vrijednosti koje Allianz zastupa obradili smo na dječji način.

Jer, tko kaže da su povjerenje, suradnja, izvrsnost i poduzetnički duh samo za odrasle s kravatama, sakoima, fasciklima i aktovkama? Mi nikako, a klinci još manje!

Zajedničkom akcijom malih i velikih ove smo vrijednosti naumili promovirati i primijeniti na praktičan način: a on je uvijek kreativan, zabavan i maštovit!

A što je važno za ove vrijednosti, zna i najveći direktor i najmanji klinac: lijepo komunicirati, poštivati druge, saslušati tuđe ideje, uvažiti tuđa mišljenja, misliti kao individualac, djelovati kao tim: ili obratno! Tako nastaju najbolje ideje, najvažnije rabote i najljepša radna atmosfera: ona zaigrana, fleksibilna, kreativna i dinamična. Za sve to godine zaista nisu važne: štoviše, najbolje ih je pomiješati u čaroban spoj mladosti i iskustva. A mi smo baš to napravili!

Ekipu smo podijelili u četiri tima, od kojih je svaki nacrtao kako on vidi koju vrijednost: tako smo za  poduzetnički duh dobili brkatog duha s poslovnom torbom, smiješnu peticu koja predstavlja izvrsnost, povjerenje je pripalo Batmanu s malim maštovitim preinakama, marljiva pčelica s još mnoštvo super motiva koji predstavljaju suradnju, te čiji će se elementi uskoro spojiti u jedinstvenu i autentičnu Allianzovu maskotu, kao simbol međugeneracijske suradnje, komunikacije, učenja i druženja!  I naravno, kao vrijednu i trajnu uspomenu na prekrasan Obiteljski dan začinjen smijehom, igrom i prstima zamrljanim bojom!