LabZab ljetni kampovi za djecu – prijave kreću!

Jedva smo dočekali službeno objaviti da otvaramo prijave za naše ljetne kampove!

Kao svake godine, startamo u lipnju početkom ljetnih praznika – konkretno, od ponedjeljka, 27.6. , a kampove održavamo sve do 2.9. Kampovi se, kao uvijek, odvijaju na otvorenom, u našem divljem vrtu u samom centru grada. Vrt je veličine 100 kvadratnih metara, potpuno je ograđen te siguran od prometa – i naravno, uvijek scenski uređen prema temi kampa! Svi ljetni kampovi za djecu traju full time, dakle od 8.30 do 17 (uz mogućnost dežurstva ako vam je to na knap). Dakle, dok ste vi na poslu – klinci se kod nas pametno zabavljaju! Ljetni kampovi za djecu koncipirani su na način da svaki tjedan imamo jednu novu temu (znači, ukupno 8 tema). Sve vam teme s guštom predstavljamo u nastavku, a njihov izbor prepuštamo vama. Možete odabrati tjedan, više njih ili sve, a drop in-ovi su mogući uz prethodnu najavu (najkasnije 2 dana ranije). U kamp su uključeni obroci i snack, kao i kompletan potreban materijal za sve igre i aktivnosti koje smo pripremili. Dakle, treba nam samo vaš klinac – a ostalo s povjerenjem prepustite nama!

U nastavku vam predstavljamo teme i raspored kampova:

27.6. – 1.7. Moreplovci i gusari

Kampove započinjemo dizanjem sidra, u uzbudljivom i živopisnom društvu slavnih moreplovaca, pirata i gusara. Klince upoznajemo s Kristoforom Kolumbom, Vascom Da Gamom, Amerigom Vespuccijem i Ferdinandom Magellanom – dakle, odvažnom ekipom i majstorima s mora koji su dobro znali što je pustolovina! Odvažno sjedamo u njihove brodove i zajedno nalazimo Ameriku i Indiju, a jasno da ne propuštamo ni prvu plovidbu oko svijeta. Na putu nas čekaju opasne oluje, čudni pusti otoci, mistična plemena…i naravno, gusari i pirati! Odmah da vam kažemo, nema Jacka Sparrowa – svaka njemu čast, al’ on nije postojao! Ekipa koju susrećemo itekako jest i na moru ostavila vrlo (zlo)glasan trag. Henry Morgan, Sir Francis Drake, Crnobradi ostala slavna gusarska ekipa vašeg klinca vodi u zlatno doba pirata. I ondje ga opako dobro zabavlja!

4.7. – 8.7. Jurassic kamp

Klinci vole dinosaure, mi volimo klince (i dinosaure). Zato nema sumnje kamo ih vodimo – izravno i ravno u Jurassic kamp! Pobliže upoznajemo svijet dinosaura u našem LabZab paleontološkom laboratoriju. Doslovno i s guštom iskopavamo kosti, a onda ih proučavamo kao pravi stručnjaci. Tragove dinosaura pratimo po čitavome svijetu, od daleke Kine pa sve do naše Istre – Brijuna, Fenolige i ostalih nalazišta po kojima su nekada šetali i klopali. Klince čeka mnogo dinamične akcije – i naravno, pronalaženje kakvih tajnih dinosaurskih jaja koja su nekako završila u Laboratoriju zabave!

11.7. – 15.7. Eko kamp

Mnogi od vas su nas pitali kad ćemo opet održati Eko kamp koji su njihovi klinci propustili ovog proljeća – ili pak nisu, no bilo im je tako genijalno da bi htjeli opet! U to ime, s veseljem ponavljamo naš proljetni Eko kamp, no ovog puta s još više igara i aktivnosti. Spremno se bacamo na zelenu gradnju, LabZab OPG i životinjsku farmu (još uvijek bez Orwella i s vrlo simpa svinjama). Klince čeka sadnja povrća i cvijeća, zabavno pčelarenje i mužnja LabZab krava – a uz sve to, imamo i gliste! Tu smo jako doslovni – prave, žive gliste za koje ćemo brinuti i svašta naučiti o njihovoj važnosti. Ptice i paukovi standardno su nam društvo – jer su stanovnici našeg gradskog vrta i nezaobilazni gosti svakog Eko kampa!

 

1.8. – 15.8. – U ova dva tjedna nema kampova niti ostalih programa – a nema niti nas! Ekipa Laboratorija zabave odlazi na kolektivni godišnji. Ponovno se vidimo od utorka, 16.8 – i to na našem napetom X files kampu!

16.8. – 19.8. X files kamp

Roswell, što se događa? Što vam je to palo? Jesu li svemirci ili meteorološki balon (i što je on uopće, a klinci još ne znaju)? Postoje li Ljudi u crnom ili su tek mašta i film s Willom Smithom? Otimaju li izvanzemaljci nedužne prolaznike ili su ti slučajevi tek uvjerljiv lažnjak? Napadaju li nas zaista ratnički svemirci ili je to samo stari Orson Welles? Zašto se odvila bitka nad Los Angelesom i jesu li grad stvarno napali svemirci? Sve te zanimljive (i stvarne) slučajeve s guštom obrađujemo na X files kampu. Klinci ulaze u odijela istražitelja i zajedno otkrivaju što se zbilja desilo. Obrađujemo dokaze, skupa analiziramo, naravno da držimo pressice za medije. Pritom odgovaramo na vrlo važna pitanja – što je prava znanost, a što čudna fikcija? Vidjet ćemo zajedno – the truth is out there!

22.8. – 26.8. Movie kamp

U svome smo filmu i pravimo ga sami! Movie kamp je zabavna i akcijska filmska radionica u kojoj ne samo da upoznajemo kultne filmske i crtane klasike, već i samo radimo (i snimamo) svoje kapitalce. Zapošljavamo redatelje, scenariste, glumce – klinci će se okušati u svakoj od tih uloga i u vrtu voditi pravi filmski set! Ugostit ćemo znatiželjne medijske ekipe, a neće nas zaobići ni dodjela Oscara – novinari će, jasno, biti sami klinci jer LabZab blockbusteri bude velik interes. Očekujte prava PR priopćenja – i mnogo filmskih hitova iz različitih žanrova!

29.8. -2.9. Detektivski kamp

Nakon velikog uspjeha našeg prvog detektivskog kampa, nije bilo sumnje što nam je za činiti – napraviti novi s posve novim slučajevima! CSI LabZab opet je u akciji i odvažno otvara (ne)zaboravljene slučajeve. Kao i na prvom detektivskom kampu, rješavamo stvarne slučajeve iz povijesti koji su namučili čak i FBI (a i Scotland Yard se prilično oznojio). Čekaju nas rekonstrukcije, očevidi, otisci i fotoroboti – hapšenje sumnjivaca, pressice za medije i te iznošenje dokaza u našoj LabZab sudnici! Okupljamo Nedodirljive i hvatamo Caponea. Tu „ptičicu“ vodimo pod Alcatrazov ključ. Zajedno istražujemo slavni bijeg iz Alcatraza (i bježimo iz Alcatraza u ime rekonstukcije koja nam je potrebna da razriješimo slučaj). Hvatamo se ukoštac s pljačkašima vlaka (velika pljačka vlaka 1963.) i mističnim kradljivcima iz bostonskog muzeja. Rješavamo otmicu slavnog konja Shergara (bez uplitanja IRE i ostale politike). I u svemu tome sjajno se provodimo!

Onda, što kažete? Mi kažemo – vidimo se! Vašeg klinca čekamo u našem LabZab vrtu – a zabava i akcija već su spremne za njega!

Kampovi za djecu /što kamp sve sadrži?

  • siguran, ograđen i scenski uređen vrt u mirnom kvartu
  • edukativne i zabavne kreativne radionice
  • kvalitetne, sigurne i kompletne materijale za sve kreativne i istraživačke aktivnosti na kampu
  • zabavne vrtne igre i juriše na otvorenom
  • vodene igre
  • doručak
  • ručak
  • snack / voće dostupno tijekom cijelog kampa
  • raspoložene i iskusne voditelje / animatore za djecu
  • fotkanje za uspomenu

*Kampovi za djecu namijenjeni su klincima od 4 do 12 godina.

Kampovi za djecu /mjesto održavanja

Laboratorij zabave, Trnjanska cesta 3 (preko puta Paromlina) – vrt / 100 kvadrata

Dežurstvo

Ako vam je termin (8.30 – 17) na knap zbog vašeg posla – i tu imamo rješenje, a zove se dežurstvo! To u praksi znači da klince možete dovesti i nešto ranije,  samo nam to javljajte na vrijeme, kako bismo organizirali naše animatore!

Kampovi za djecu /cijena

Cijena cjelodnevnog kampa (8.30 – 17h) iznosi 1800 kn (za drugo i treće dijete popust od 10%), a za članove 1500 kn (cijena se ne mijenja ovisno o drugom ili trećem djetetu ukoliko ste član), drop in iznosi 360 kn, za članove 300 kn.

Kako postati član? Brzo i lako! Sve o članstvu saznajte klikom na ovaj link.

Ukoliko se uzima više tjedana, odnosno kampova, tada Vam slažemo paket ovisno o tome koliko ste kampova uzeli. *Članovi obavezno moraju poslati broj članske iskaznice koja vrijedi za 2020/2021. kako bismo na temelju toga mogli složiti pakete.

Šesti tjedan kampa (16.- 19.8.) traje 4 dana te cijena iznosi 1440 kn, a za članove 1200 kn.

*VAŽNA NAPOMENA! Za odvijanje kampa potrebno je biti prijavljeno minimalno petero djece. U slučaju manjeg odaziva, Laboratorij zabave zadržava pravo otkazivanja određenog termina.

Dodatne info

Za sva pitanja i dodatne informacije vezane uz ljetne kampove na raspolaganju vam s veseljem stoji naša Maja. Možete je kontaktirati na 095 3923 644 ili nam javiti na info@laboratorijzabave.hr

Rezervacije

Mjesto za vašeg klinca možete rezervirati ispunjavanjem prijavnice na sljedećem linku:

PRIJAVA ZA KAMP

Vidimo se!