LabZab loyalty klub – što sve dobivate članstvom?

Što kažete na još češća i zabavnija druženja? Možete ih dobiti u našem članskom klubu!

LabZab loyalty klub imamo već dugo i sve do ove godine odnosio se (samo) na popuste koje nudimo članovima, a vezani su uz naše programe i proizvode. Ove godine smo odlučili da je toga dosta – pa tako naš loyalty klub postaje još aktivniji i s još više pogodnosti za članove!

Obnovom svoje članarine ili pridruženjem loyalty klubu od siječnja 2022.više nećete dobivati samo popuste na naše programe / proizvode, već i vrijedne poklone i storytelling show – a naravno, popusti ostaju i ostat će zauvijek!

 

Na samom početku još jedne zabavne godine, predstavljamo vam novosti, pogodnosti i mogućnosti koje stupaju na snagu od 1.1.2022.

Članstvom u LabZab loyalty klubu od sada dobivate:

  1. Cjelogodišnje i stalne popuste na sve naše programe i proizvode

Kad kažemo „sve“, mislimo „sve“! Članstvom u LabZab loyalty klubu automatski ostvarujete popuste na sve naše programe (tematski rođendani, sezonski kampovi…) i proizvode (LabZab boxovi, LabZab e-bookovi…). Popusti vrijede 24/7 tijekom cijele godine te vrijede (i) za sve nove programe / proizvode koje vam planiramo predstavljati u budućnosti. Mnogi se upravo sad „kuhaju“ i jedva ih čekamo podijeliti s vama!

  1. Poklon dobrodošlice u LabZab loyalty klub

Znate da volimo dijeliti poklone, no oni dobrodošlice posebno su nam dragi! U to ime, kad službeno postanete član LabZab loyalty kluba, dobivate poseban poklon dobrodošlice! Naravno, to je jedan od naših proizvoda koji jamči pametnu zabavu čitavoj obitelji – kod kuće, na otvorenom ili gdje god je se poželite!

  1. Redovni mjesečni LabZab poklon

Jedan poklon nije dovoljan? Slažemo se! Članstvom u LabZab loyalty klubu poklon dobivate svaki mjesec, što godišnje znači 12 poklona! Ne sumnjamo da ćete se sjajno zabaviti s njima i klinca svaki mjesec nečim novim iznenaditi! Svi pokloni dio su naše standardne LabZab ponude. K vama stižu kući ili na e-mail!

  1. Personalizirani rođendanski poklon i čestitku

Još uvijek smo na poklonima, naravno! Ako vaš klinac (pro)slavi rođendan kod nas, uz odličnu zabavu mu slijedi i kreativan poklon u skladu s temom rođendana koju je izabrao. Jer, tko je vidio s rođendana otići praznih ruku? Pogotovo kad ga slaviš u Laboratoriju zabave – tada kuća časti zajedno s ekipom!

  1. Ekskluzivne storytelling predstave za klince i obitelj

Ekskluzivno za članove LabZab loyalty kluba organiziramo interaktivne storytelling predstave koje interpretira naša vješta i zabavna storytellerica Dijana. Nekad ćemo se družiti in vivo u našem prostoru, a nekad i online putem platforme Zoom – no, svaki put ćemo se genijalno i urnebesno zabaviti! Teme naših storytelling predstava su prijateljstvo, zabava, mudrost, empatija, ekologija…sve važne stvari u zabavnome ruhu, za djecu svih dobi i čitavu obitelji!

6. Gratis edukacija za roditelje

Tko se sve može učlaniti u LabZab loyalty klub?

Svi! Ne morate biti dugogodišnji korisnik naših programa da biste ostvarili sve pogodnosti koje vam pruža članstvo u klubu. Možda ste za nas čuli tek danas – no to nije smetnja da nam se pridružite! Veselimo se upoznavanju i budućem druženju! Naravno, možete nam se pridružiti i ako ste već puno puta bili kod nas ili se s nama družili na raznim eventima, jer uz LabZab klub druženje će nam biti još češće i zabavnije!

Kako se učlaniti u LabZab loyalty klub?

Lako i jednostavno! Sve što trebate učiniti jest:

  1. Na e-mail info@laboratorijzabave.hr nam poslati svoje (ne djetetovo) ime, prezime, OIB, kućnu adresu, broj mobitela, aktivni e-mail
  2. Na naš IBAN HR6324020061100656924 uplatiti godišnju klupsku članarinu u iznosu od 600 kn. U opisu plaćanja molimo navesti „članarina za 2022.“

Nakon što vas nakon izvršenih koraka uspješno pridružimo našem LabZab loyalty klubu,  šaljemo vašu LabZab člansku iskaznicu i počinje zabava za čitavu obitelj!

Dodatna pitanja i informacije

Za sva dodatna pitanja i informacije o pridruživanju i članstvu na raspolaganju vam s veseljem stoji naša Maja. Možete je kontaktirati na info@laboratorijzabave.hr ili 095 392 36 44.

Čujemo se!