Ljetni kampovi za djecu na otvorenom – primamo rezervacije!

Nakon super provoda na proljetnom kampu, otvaramo rezervacije za naše ljetne kampove!

Družimo se odmah na kraju školske godine, konkretno od srijede, 23.6. pa sve do petka, 3.9. – dakle, rane jeseni i povratka u školu! Mjesto radnje, kao uvijek, naš je divlji vrt. On je smješten u samom centru grada, potpuno je ograđen i siguran od prometa. Sve se to nalazi u vrlo mirnom kvartu, vrlo lako dostupnom iz svakog smjera grada. A u njemu se družimo kroz vaše radno vrijeme!

Naime, ljetni kampovi za djecu traju full time, radnim danom od 8.30 do 17 (uz mogućnost dežurstva ako vam je to na knap). Tako smo se, između ostalog, organizirali kako bismo vam olakšali s vremenom dok nema škole, a vi ste na poslu – ne „brigajte“ o klincu, bit će ovdje s nama i sjajno se zabavljati! Naši kampovi za djecu osmišljeni su na način da svaki tjedan imamo jednu novu temu (znači, ukupno 9). U nastavku vam predstavljamo sve, a onda njihov izbor prepuštamo vama! Možete odabrati tjedan, više ili sve. Drop in-ovi su mogući uz prethodnu najavu (najkasnije dva dana ranije). A sad na raspored!

Ljetni kampovi za djecu u Laboratoriju zabave

23.6.-25.6. Challenge week

Svi znamo da klinci vole izazove. A što kažete na neki ovakav – kampiranje u vrtu, uz šatore i vatru. Volonterska humanitarna akcija. Mala škola pripremanja obroka. Dan bez ekrana. I uopće se ne šalimo! Kroz zabavne izazove koji život znače (onaj stvaran, a ne iz videoigrice) praktično odgovaramo na vječita pitanja. Ima li života izvan tehnologije? Može li se samostalno napraviti snack? Što se zbiva suđu ako nema mame? Mogu li se igračke pospremiti same? I bez brige, neće biti mrguda ni „meni je to dosadno“ – štoviše, naš challenge week je omiljen i klinci ga se drže. Jer, tko je još vidio odustati od izazova? Pogotovo kad je tako „nemoguć“ i težak!

28.6. – 2.7. Užasi znanosti

Jedan ljigav, smrdljiv i vrlo mračan tjedan! Zajedno prolazimo tajne ljudskog tijela, probavnih mu sustava i čudnih izlučevina. Otkopavamo leševe, krademo iz grobova, saznajemo tajne old school medicine – kako su nas nekad liječili od bolesti i što su s time imale žabe i pijavice. Upoznajemo čudne životinje i biljke, fora ekosustave i prirodne procese. Oslobađamo moći fizike i brojeva, letimo u nebo po tajne astronomije. Predstavljamo im znanost kakva ona jest – neobična, kreativna i zabavna do daske!

5.7. -9.7. Čudna povijest svijeta

Povijest našeg svijeta čudna je i zabavna, a njoj u čast ide tema ovog tjedna! Krećemo od doba dinosaura i otkrivamo zašto su nestali sa Zemlje. Šećemo po palubama pravih svjetskih gusara i osvajamo Karibe bez traga Jacka Sparrowa. Kroz njih nas vode Crnobradi, Henry Morgan, Drake i ostali stvarni gusari iz povijesti. A s Kariba, jasno, plovimo u Omiš, jer i naša zemlja tu ima što za reći! Nakon mora svraćamo na prašnjav Divlji zapad, trčkaramo niz uličice mračnog Srednjeg vijeka – upoznajemo vitezove, dame i sirene, indijanske poglavice i lutajuće kauboje. Tjedan općeg znanja na pustolovan način!

12.7. – 19.7. Adventure Land

Što na pustom otoku, a što u labirintu? Kako se spasiti iz živoga blata i kako se iskopati iz hladne snježne lavine? Adventure Land je tjedan živopisnih izazova gdje treba biti mudar, hrabar i snalažljiv. Sve to skupa prolazimo u školi preživljavanja i jamčimo sigurnost, zabavu i smijeh!

19.7. – 23.7. Eko ekipa / Ekologija na dječji način

Vrijeme je za motiku i sukanje rukava! Zajedno zasađujemo pravi ljetni vrt, otkrivamo tajne povrća i cvijeća. Miksamo komposte, sortiramo otpad, ozbiljno se bavimo fora reciklažom – od starih stvari radimo neke posve nove, a sve u svrhu zaštite planeta i prirode! Učimo o vodi, o zraku i o zemlji, pratimo procese i život(inje) u vrtu – sve je to začinjeno dobrim, starim gnojem i ludom eko zabavom ispod vedrog neba!

26.7. – 30.7. STEMska posla

Kao što mnogi znaju, popularni je ste(a)m dječje praktično upoznavanje s osnovama znanosti, tehnologije, inženjeringa, umjetnosti i matematike na točan i autentičan, no njima blizak i razumljiv način. Koji je pritom jako zabavan! Magnetna polja, strujni krug, lom svjetlosti, agregatna stanja, živahni roboti, LED igračke i ukrasi: to su naša posla! I jedva ih čekamo provoditi s klincima!

2.8. – 15.8. – Nema programa

U ovom tjednu nema kampova i drugih programa – a ni nas! Ekipa Laboratorija zabave odlazi na kolektivni godišnji i nema nas do nedjelje, 15.8. A u ponedjeljak klince lansiramo u Svemir!

16.8. -20.8. Svemir / Akademija za astronaute

Vežite se, polijećemo – ovaj put u Svemir! Gradimo vlastitu lansirnu raketu i krećemo u opasnu i neizvjesnu ekspediciju. Što li nas sve čeka na Mjesecu i Marsu? Kakve tajne skrivaju zvijezde i planeti? Što su crne rupe, a što Mliječna staza i što sve mora znati dobar astronaut? Sve to proučavamo u bestežinskom stanju i na Zemlju vraćamo malog Neila Armstronga!

23.8. – 27.8. Pop kultura

Klinci danas ne znaju što je dobra glazba? Mi im za vas otkrivamo na kampu pop kulture! Vodimo ih u doba rođenja rock’n’rolla, otkrivamo im Beatlese, Stonese i Ramonese. S ponosom ih vodimo niz slavnu Abbey Road, puštamo im dobre, stare dječje crtiće…znate kak’ to ide, sami ste to prošli! A sad dajte klincu da uživa i on – ne biste vjerovali koliko okidaju kada krenu disco kugle i opake gitare!

30.8. – 3.9.  Put oko svijeta

Jedna Zemlja, bezbroj putovanja! Krećemo od naše živopisne Hrvatske, koja skriva tajne da im pamet stane – neobične legende, pustolovna mjesta i čudnovate istine s mora i planina. Nakon toga putujemo sve dalje i dalje, do čudnih i neistraženih dijelova planeta. Što nas tamo čeka, ne možemo dočekati – baš kao ni početak naših ljetnih kampova!

Nek’ se vaši klinci zabave na otvorenom, steknu nove prijatelje i svašta novo nauče – sve kroz igru, smijeh i pametnu zabavu!

Kampovi za djecu /što kamp sve sadrži?

 • siguran i zabavan vrt u mirnom kvartu
 • miran kvart za šetnje i eko – patroliranje (naravno, uz punu pratnju odraslih)
 • edukativne i zabavne kreativne radionice
 • kvalitetne, sigurne i kompletne materijale za sve kreativne i istraživačke aktivnosti na kampu
 • zabavne vrtne igre i juriše na otvorenom
 • vodene igre
 • doručak
 • ručak
 • snack / voće dostupno tijekom cijelog kampa
 • raspoložene i iskusne voditelje / animatore za djecu
 • fotkanje za uspomenu

*Kampovi za djecu namijenjeni su klincima od 4 do 12 godina. Klinci od 4 godine i mlađi mogu se uključiti ako mogu provesti 8 sati bez roditelja, odnosno u društvu druge djece i voditelja kampa.

Kampovi za djecu /mjesto održavanja

Laboratorij zabave, Trnjanska cesta 3 – vrt / 100 kvadrata

Dežurstvo

Ako vam je termin (8.30 – 17) na knap zbog vašeg posla – i tu imamo rješenje, a zove se dežurstvo! To u praksi znači da klince možete dovesti i nešto ranije,  samo nam to javljajte na vrijeme, kako bismo organizirali naše animatore!

Kampovi za djecu /cijena

Cijena cjelodnevnog kampa (8.30 – 17h) iznosi 1500 kn (za drugo i treće dijete popust od 10%), a za članove 1250 kn (cijena se ne mijenja ovisno o drugom ili trećem djetetu ukoliko ste član), poludnevni – jutarnji od 8.30 do 12.30 h ili popodnevni od 13 do 17 h iznosi 1100, za članove 950 kn.

 • Prvi tjedan kampa (23.-26.6.) traje 3 dana te cijena iznosi 900 kn, a za članove 700 kn.

Ukoliko se uzima više tjedana, odnosno kampova, tada Vam slažemo paket ovisno o tome koliko ste kampova uzeli. *Članovi obavezno moraju poslati broj članske iskaznice koja vrijedi za 2020/2021. kako bismo na temelju toga mogli složiti pakete.

*VAŽNA NAPOMENA! Za odvijanje kampa potrebno je biti prijavljeno minimalno petero djece. U slučaju manjeg odaziva, Laboratorij zabave zadržava pravo otkazivanja određenog termina.

Dodatne info

Za sva pitanja i dodatne informacije vezane uz ljetne kampove na raspolaganju vam s veseljem stoji naša Maja. Možete je kontaktirati na 095 3923 644 ili nam se javiti na info@laboratorijzabave.hr .

Rezervacije

Mjesto za vašeg klinca možete rezervirati ispunjavanjem prijavnice na sljedećem linku:

PRIJAVA ZA KAMP

Vidimo se!