Ljetni kamp Pop kulture – vodimo klince u kolijevku rocka!

U duši ste stari roker? Sa smiješkom se sjećate svoje gitare? Maštate o dobu Vodenjaka ili pak o povratku u dobri, stari disko? S tugom razmišljate da punk is dead i da današnji klinci ne znaju što je prava glazba, kultni film i ples?

Pokažimo im zajedno i još ovog ljeta! Pridružite klince našem ljetnom kampu u kojem ih vodimo od šezdesetih do danas! Uz igru, čagu i super klopu prolazimo sve legendarne godine, hitove i umjetnike i od modernih klinaca stvaramo prave male rokere, filmaše i DJ-e!

Predstavljamo im Beatlese, Ramonese (!!!) i Stonese. Gradimo svoju verziju vječne Abbey Road, vladamo s kraljem Elvisom i ( uskoro i s pravom pravcatom) zvijezdom Davidom Bowiejem. Upoznajemo svijet kroz Warholove naočale. Na svoj način oživljujemo njegovu Marylin i još kojekakve cool inspiracije od najčudnijih predmeta koji nam padnu na pamet. Uključujući i one koji se smatraju beskorisnima, jer znamo da umjetnost niče baš iz svega! To je poruka koju želimo prenijeti klincima. Uz dobru glazbu, svakako!

Vodimo ih i u hippy pokret. Otkačena odjeća, vjenčići od cvijeća, zabava na otvorenom i kreativne igre! Učimo ih izraditi vlastite modne dodatke i od stare odjeće napraviti wow. Gledamo Travoltu, Sellecka i Clinta, Doručak kod Tifannyja i slične prave stvari: a ponukani vječno gladnom Audrey, posve sami pravimo svježe kroasane!

Naravno, tu zabavi nije kraj, jer slijedi doba diska ( i svjetlucavih kugli), a s njim  i carstvo Abbe, Michaela i Madonne. Otvaramo vlastiti Studio 54, upoznajemo Tetris, Nirvanu i yo – yo. Kročimo kroz puteve VHS kazeta, nekad kultnih walkmana i dragih, neuništivih, k’o kamen tvrdih Nokia! Sjećate se što su sve preživjele? A prazna baterija bila je tek vic! S ponosom ih predstavljamo suvremenim klincima i na riječ nam vjerujte da se neće smijati!

Kroz čagu i diskače prolazimo i rave, a hip hopu nas uči pravi break dancer. Već se zagrijava i čeka svoje nasljednike. Neka i vaš čager bude među njima!

Iz dobrog, starog doba stižemo u novo, u vremena Interneta, Facea i You Tubea. No nemojte se odmah hvatati za glavu, jer klince ćemo podsjetiti kako je koristiti. Odgovorno, pametno i promišljeno ponašanje na Internetu ključ je uspješnog korištenja svih njegovih blagodati. Na zabavan ih način podsjećamo na to, a kroz praksu dajemo cool i mudre savjete!

Onda, što kažete? Do you feel lucky? U petama osjećate kakav stari hit, ispitujete mamu gdje vam je gitara? Ako je tako, na pravom ste putu: a vaš klinac na tragu Abbey Roada! Priuštite mu iskustvo koje bi propustio, s guštom mu pokažite što je dobar zvuk!

Prijaviti ga možete na info@laboratorijzabave.hr . Kamp počine u ponedjeljak, 31.8,, a traje do petka, 4.9., svakim tim danom od 8.30 do 17 sati. Klopa je uključena, a glazba: pa, do daske!

Osiguran je doručak, ručak, desert i užina.  :)

Kamp se održava na adresi: Laboratorij zabave, Trnjanska cesta 3.

Cijena cjelodnevnog boravka u kampu iznosi:

  • 1500 kn / za drugo i treće dijete popust 10%
  • 1250 kn / za članove / cijena se ne mijenja ovisno o drugom i trećem djetetu

Moguć je i poludnevni, jutarnji ( 8.30.- 12.30h) ili popodnevni ( 13 -17h) boravak u cijeni:

  • 1100 kn
  • 950 kn / za članove

te jednodnevna drop in varijanta po cijeni od 300 kn / 250 za članove.