Torgrim Mellum Stene: priče iz unutarnjeg svijeta

CLICK FOR ENGLISH VERSION!

Nastavljamo s predstavljanjem sjajnog trojca iz sjevernoeuropske art skupine 3Troubadours, koje jedva čekamo ugostiti na 1. međunarodnom storytelling festivalu u Zagrebu.

Nakon neumornog putnika Markusa, predstavljamo vam umjetnika čiju inspiraciju pokreće njegov bogat i uvijek buran unutarnji svijet: onaj koji pjeva, pleše i stvara tišinom! Torgrim rado putuje u taj svijet. Štoviše, katkad čak nestane u njemu pa ga je potrebno potražiti i zamoliti da se vrati: bar nakratko! U tom slučaju, nikad ne dolazi praznih ruku: uvijek su u njima svježe priče, nove ideje i friški elan koji rado dijeli s ostatkom svijeta, sve kroz osebujne i maštovite nastupe, nezaboravne interpretacije i šarmantnu vibru kojom zrači svaka njegova izvedba.

Veliki je gurman kulturalne povijesti i svjetske mitologije, čije motive rado spaja s vlastitim autorskim radom: rezultat je svijet na dlanu i prava umjetnička poslastica za sve realne sanjare, ljubitelje svjetske kulture i dobrih, starih priča životnih priča.

Torgrim voli spajati kreativce i umjetničke vibre: rado surađuje s drugim storytellerima, glazbenim i plesnim skupinama te svima koji  uživaju u stvaranju i lovu na svježe ideje. U svijet je krenuo iz Norveške: iza njega stoji obrazovanje na prestižnom University College of Oslo, gdje je pohađao renomirani The Art of Storytelling program. Njegovom se zagrebačkom nastupu unaprijed nestrpljivo veselimo: jer, u koferu nam donosi sav svoj unutarnji svijet! Jedva čekamo proviriti u njega: i pritom se sjajno zabaviti!