Storytelling večeri u Melinu

Click here for ENGLISH version!

Kao što smo obećali, polako izlazimo sa svim zgodnim i važnim detaljma u vezi naše organizacije prvog međunarodnog storytelling festivala na domaćem terenu, zbog kojeg nestrpljivo odbrojavamo do svibnja!

Već znate da će se naš program i nastupi vodećih europskih storytellera svakodnevno odvijati na atraktivnim lokacijama naše metropole, a kao jednu od njih, s ponosom vam otkrivamo kultni zagrebački klub Melin!

Mnogi od vas iz prve ruke znaju da je riječ o legendarnom kafiću koji je smješten na uvijek živahnoj i zabavnoj Tkalči, a Zagrepčanima i njihovim gostima već je niz godina poznat po opuštenoj atmosferi, pozitivnoj vibri i vječnoj spremnosti za sjajne provode i nezaboravna druženja. I ne samo to: Melin znamo i po tome što je uvijek raspoložen za inovativne koncepte, kreativne programe i originalne ideje. Baš zato, rado je prihvatio naš poziv na suradnju i ustup svog prostora za domaći storytelling festival kao sjajnu prezentaciju kvalitetnih sadržaja i pametne zabave za sve generacije našeg grada.

Zbog svega toga, i naravno zbog naših slatkih uspomena na vesele trenutke u popularnom Melinu, ponosni smo što je baš on naš partner i prijatelj u organizaciji ovog festivala. Još jednom zahvaljujemo njegovom vodstvu i čitavoj ekipi na sjajnoj suradnji i komunikaciji!

Svoja će vrata Melin otvarati u večernjim terminima programa, koji će se odvijati na šarmantno uređenoj terasi uz parkić i zelenilo – nema bolje kulise za raspričane proljetne večeri! A za slučaj da nas iznenadi kakva vrckava kiša – zgodni je stakleni krov već spreman za mokre izazove!

Sve ljubitelje dobre priče i zabavnog druženja radosno pozivamo da nam se pridruže u Melinu i zajedno pokažemo svojim gostima kakve priče nudi Tkalča! Prijateljske, opuštene, dinamične, baš kao i sami Zagreb!  Vidimo se u Melinu, a slušamo na storytelling proljeću u gradu!