Hop-on, Hop-off ture po Zagrebu partner STORYing festivala

Jesu li vam ikad vaši roditelji pričali o starom zagrebačkom tramvaju u koji bi ljudi uskočili kada bi željeli ući i iskočili kad su stigli na željenu stanicu? Zvuči zabavno, zar ne? Danas više nemamo takve tramvaje, ali imamo nešto jednako zabavno. Hop-on, Hop-off autobus!

S veseljem vam predstavljamo Hop-on, Hop-off Zagreb City Tour, partnere našeg STORYing-a, međunarodnog storytelling festivala, koji će ove godine naše goste izvođače povesti na uzbudljivu turu po Zagrebu.

Hop-on, Hop-off autobus je otvoreni turistički autobus koji će vas provozati oko svih glavnih znamenitosti, mjesta i spomenika u Zagrebu, a uz obilazak grada imat ćete prilike dobiti i audio vodič dostupan na 10 jezika. Hop-on, Hop-off rute su pažljivo osmišljene kako bi vas dovele na sve najpopularnije atrakcije u Zagrebu.

Je li vam se ikada dogodilo da shvatite da turist zna više o nekim znamenitostima vašeg grada nego vi sami? Ili možda imate nekog prijatelja, poznanika ili člana obitelji kojeg želite upoznati s povijesnom jezgrom glavnog grada Hrvatske? Ako je odgovor na barem jedno od ovih pitanja „da“, Hop-on, Hop-of tura bi mogla biti savršena prilika da prilagodite razgledavanje Zagreba sebi i svojim tempom istražite Zagreb.

Glavna fora ove ture je da možete svoj izlet prilagoditi sebi i svojim željama tako što možete bilo kada i bilo gdje iskočiti iz autobusa i krenuti u vlastitu pustolovinu istraživanja grada! Kad se umorite, uskočite natrag u autobus, dobro otvorite oči kako biste pronašli još nešto zanimljivo, pa opet iskočite i svoje slobodno vrijeme iskoristite kako vam najviše paše. Sa samo jednom ulaznicom možete uskočiti i iskočiti na koliko god stanica želite.

Za sve one posebno znatiželjne, na Hop-on, Hop-off autobusu postoji i WIFI pa sve dodatne informacije koje vas o Zagrebu zanimaju, tijekom vožnje možete škicnuti i na mobitelu, a možda poslati i neku sliku iz autobusa onima koji nisu mogli doći s vama.

Za posebne prednosti i popuste, kad kupujete kartu za Hop-on, Hop-off turu, samo pokažite svoj letak ili brošuru Zagreb City Toura, a uz kupone ostvarite popust i na određenim atrakcijama, u dućanima i restoranima u Zagrebu.

Uživajte u Zagrebu i želimo vam ugodnu vožnju!