Storytelling srijeda s Martinom Manasseom: svi ste dobrodošli!

Click here for ENGLISH version!

Volimo vas držati u neizvjesnosti i čuvati iznenađenja za kraj, no kako smo i obećali da ćemo vam slatko i pomalo otkrivati detalje, cake i adute našeg storytelling festivala u svibnju, nismo mogli izdržati, a da vam ne otkrijemo jedan mali djelić iznenađenja! 

Zato sve ljubitelje dobre priče pozivamo da nam se u srijedu, 28. veljače u 19 sati, pridružite u Laboratoriju zabave na mnogima dobro poznatoj adresi Trnjanska cesta 3, jer ćemo tamo ugostiti jednog od poznatih engleskih storytelling majstora: to je briljantni, duhoviti i uvijek originalni Martin Manasse (Society for Storytelling)!

Martina predstavljamo i kao budućeg gosta našeg zagrebačkog storytelling festivala – prije samog festivala želimo vas bolje upoznati s njim, zato s nestrpljenjem čekamo srijedu, svibanj i, naravno, Martinove priče!

Njegova bogata storytelling karijera proizašla je iz uspješnog bavljenja glazbom: jednostavno, oduševio se snagom riječi i ritmom dobre priče, koje je s oduševljenjem povezao u jedinstveni, osebujni i šarmantni stil pripovijedanja. A kako i sam kaže: najveće mu je zadovoljstvo i dalje učiti, usavršavati svoje vještine i skupljati inspiraciju u svemu što nas okružuje. Baš onako kako to čini pravi kreativac, umjetnik i storyteller!

U srijedu ćemo uživati u njegovom storytelling serijalu There was a king – i saznati što sve imaju za reći neobični kraljevi, princeze i lopovi iz bogatog Martinovog rukava. Program će se odvijati na engleskom jeziku, a svi koji iz prve ruke žele čuti kako to radi majstor sjajne priče i odličnog nastupa, mogu nam se prijaviti na info@laboratorijzabave.hr i rezervirati svoje mjesto na kauču!