Storytelling jutra u Laboratoriju zabave

Click here for ENGLISH VERSION

Nastavljamo s otkrivanjem lokacija na kojima će se održati 1. međunarodni storytelling festival u Hrvatskoj, kojeg će naš Zagreb ugostiti u svibnju – nakon kultnog kafića Melin, koji će svoja vrata otvoriti odrasloj publici i ljubiteljima spontanog druženja u dobroj, staroj Tkalči, sad vam predstavljamo jednu od glavnih dječjih STORYing baza.

Mnogima je već dobro poznata, a kojima nije – s veseljem vas pozivamo da je upoznate! To je prostor Laboratorija zabave u samom centru Zagreba, na adresi Trnjanska cesta 3 (iza Lisinskog). U našem šarmantno i kreativno uređenom prostoru odvijat će se bogat i sadržajan jutarnji program za klince: čekaju nas urnebesno zabavne interpretacije kultnih i manje poznatih dječjih bajki, mitova i legendi s područja Europe.

A sve to u pravom avanturističkom ugođaju za kojeg je, uz naš tim i izvođače, zadužen i naš prekrasni proljetni vrt: meka trava, šarene dekice, podni jastuci, procvale grančice i naše drage ptičje cimerice. Proljetna zabava na storytelling način! Smjestite se u naš vrt i počujte tajne mističnih sjevernih obala, neobičnih francuskih zaseoka, drevnih engleskih dvoraca i mnogih drugih fantastičnih mjesta kao stvorenih za ludu pustolovinu – i još bolju dječju priču! Čekaju vas odvažni junaci, čudnovata bića i fantastični zapleti: djeca u svakom aktivno sudjeluju kroz pjesmu, ples i maštovite zadatke, a s naših druženja nijedno ne odlazi bez velikog osmijeha i novih prijatelja. Uz naš bogati program, upravo vam to želimo priuštiti!

Vidimo se u našem vrtu – jedva vas čekamo ugostiti!