STORYing: priča koja nas je potpuno osvojila

Click for English version!

Na prvom međunarodnom storytelling festivalu u Hrvatskoj čuli smo pregršt sjajnih priča u fantastičnim izvedbama naših izvođača: neke su nas dirnule u srce, neke nasmijale do suza, a bilo je i onih koje su nas dobro zamislile.

No, jedna je posebna priča uspjela u svemu tome – i potpuno nas oborila s nogu!

A to je priča o našim volonterima: ispričali su je na najljepši i najcool način. Svojim radom, angažmanom i entuzijazmom kojima su blistali kako prilikom samih priprema za STORYing, tako i kroz čitav njegov vikend. Bez pomoći, podrške i suradnje naših volontera ovaj festival bilo bi nemoguće izvesti, a oni su se pokazali kao pravi motor u uspješnoj organizaciji, sjajnoj atmosferi i odličnom provodu koji ga je pratio.

Došli su iz brojnih i različitih zagrebačkih kvartova (pa čak i iz drugih krajeva Hrvatske!), sa sobom donijeli super vibru i istinsku volju za radom  učenjem – svakog nas dana oduševljavali kreativnim idejama i maštovitom sposobnošću da dogovorene poslove obave na najvišoj razini. Naravno, to su primjetili i naši gosti koji su, poput nas, bili oduševljeni volonterskim timom koji se okupio na STORYingu, a on se od prvog trena (po)brinuo da se naši izvođači u Zagrebu osjećaju baš kao kod kuće. Od dočeka na aerodromu do gradskih šetnji, opuštenog druženja i zanimljivih razgovora: na šarmantan su, prijateljski i topao način predstavili svoj grad, zemlju i, naravno, svoje osobnosti i profesionalne vještine. Ne sumnjamo u njihovu svijetlu budućnost pri svakom idućem projektu u kojeg se požele uključiti – imao on veze s nama ili ne! Jer, ekipa je dokazala da zna, može, i najvažnije – želi! Raditi, učiti, usavršavati se, i ništa manje važno, pritom se odlično i pametno zabavljati!

Ovim putem još jednom od srca zahvaljujemo čitavom našem volonterskom timu koji je još jednom profilirao mlade u Hrvatskoj kao poduzetne, vrijedne i kreativne ljude – to je put kojim želimo ići, i to je ekipa koju želimo opet vidjeti na okupu!

Zbog svega toga, iskreno se nadamo mnogim budućim suradnjama na brojnim novim projektima koje pripremamo, a naravno, u njih spada i STORYing 2019.!

A do tada: čujemo se, vidimo i uživamo u dobrim pričama! I svemu što one nose sa sobom.