Kategorije volontiranja: recite nam gdje se vidite!

Click for English version!

Dragi naši,

prije svega, hvala vam na velikom interesu i želji da budete STORYing volonteri! Svakog dana primamo vaše prijave, kao i brojna pitanja o detaljima volontiranja, od kojih je najčešće ono koje glasi: „Kako točno mogu sudjelovati“? A mi vam rado odgovaramo!

Čvrsto smo uvjereni da je svačija idealna pozicija ona koja pokriva njegove individualne interese, afinitete i iskustva – svi najviše uživamo raditi ono što volimo, a naša je želja da vam to omogućimo. Iz tih razloga, sastavili smo nekoliko kategorija volontiranja, a vas molimo da nam prilikom prijava naznačite u kojoj biste se voljeli angažirati. Na temelju toga, mi ćemo napraviti selekciju i ubrzo vam se javiti glede daljnjih dogovora. Jedva ih čekamo!

A do tada, spremno vam predstavljamo naše kategorije!

Logistika

Logistika obuhvaća važne organizatorske zadatke kao što su popis gostiju, praćenje rezervacija, praćenje ulaska/izlaska posjetitelja i koordinacija volontera. Idealna pozicija za precizne i temeljite osobe koje vole da je sve na svom mjestu, uživaju u aktivnom terenskom radu i odličnoj zabavi koja ga prati!

Hospitality (gosti)

Našim gostima želimo priuštiti sjajan provod i super se zabaviti zajedno s njima. Ako si dinamična i komunikativna osoba koja uživa u druženju i radu s ljudima, predlažemo ti naš hospitality team: on obuhvaća program za dobrodošlicu te brigu oko cuge i grickalica za izvođače i posjetitelje. Aktivna praksa i puno dobre spike!

Briga za izvođače

Kao što znate, naši izvođači dolaze iz čitave Europe – neki od njih će prvi put posjetiti Zagreb, a svima im želimo fantastično gradsko iskustvo! Tu trebamo suradnju ekipe koja se super snalazi u gradu i zna fora mjesta: priuštimo svojim gostima originalni sightseeing, opuštanje nakon posla i pomoć oko praktičnog snalaženja s gradskim prijevozom!

Promo materijali

Promo materijali obuhvaćaju dijeljenje letaka, lijepljenje plakata i slične aktivne terenske poslove: ako se super snalaziš u žiži zbivanja i uživaš raditi na otvorenom, pridruži se našem promo timu! Čeka te dinamična atmosfera i puno komunikacije, a sjajna zabava prati ih u stopu!

Utovar/istovar

Voliš fizikalije? Super – imamo puno scenske opreme koju treba rasporediti na svoja mjesta. Pridruži se našem timu za utovar i istovar. Jamčimo odličnu zabavu i doprinos dobroj formi!

Intervjui

Voliš druženje i komunikaciju? Elokventna si, dinamična i vesela osoba koja uživa u druženju i upoznavanju? Imaš afiniteta za novinarski posao i/ili nos za dobru priču? Mirnu ruku za snimanje priloga, i dobro znanje o baratanju mobilnom kamerom? Uključi se u naš medijski tim i iz prve ruke saznaj(mo) kako se naši gosti i izvođači provode na STORYingu!

Eto, kao što vidite, ima svega i za svaki gušt! Ako ste u našim kategorijama pronašli vaš, naznačite ga u vašoj prijavi na mail.

Svoje interese i želje pošaljite nam na info@laboratorijzabave.hr

Nakon što zaprimimo vašu prijavu, sve ćemo vas pozvati na zajednički sastanak na kojem ćemo dogovoriti u koju ćete kategoriju volontiranja biti raspoređeni. Veselimo se daljnjoj komunikaciji i druženju!

Čujemo se!