Idemo na storytelling festival u Italiju!

Sjećate se naših STORYing festivala u Zagrebu?

Sjajno smo se zabavljali 2018.i 2019., a onda je došla 2020…

No, nećemo sad o ovoj pandemiji, jer vijest koju vam donosimo jako nam je draga!

A glasi – ove godine gostujemo na Storytelling Time Journey in Museum u sklopu Festival Internazionale di Storytelling Bolzano!

Bit će nam čast razmijeniti iskustva s vodećim storytellerima iz čitave Europe, vidjeti stare prijatelje i steći neke nove. Također nam je drago što ćemo putovati, jer sve donedavno to je bilo no – no!

 

 

 

 

 

 

Storytelling Time Journey in Museum u sklopu Festival Internazionale di Storytelling Bolzano je, kao što mu ime govori, međunarodni storytelling festival na kojem s ponosom gostujemo. Očekuje nas bogat i raznovrsan program s jutarnjim i večernjim terminima, odličnim društvom i genijalnim pričama sa svih strana svijeta. Ne možemo dočekati biti dio ove!

Ako se 22.svibnja slučajno zateknete u Bolzanu, navratite na druženje i priče! Program će se održati u bolzanskom muzeju, savršenom mjestu za dobar storytelling! Naša će Dijana nastupiti s interpretacijama priča iz mistične i osebujne slavenske mitologije, s nazivom programa „Slavic Tales of Woods and Witches“. Pretpostavljate što se (i tko) sve krije u tim pričama, a mi ih jedva čekamo podijeliti sa svijetom!

Svakako ćemo vam se javiti s fotkama i dojmovima i naravno, sa svim dobrim pričama koje ondje otkrijemo!