KAMPIRANJE – NOVI ROĆKAS LABORATORIJA ZABAVE

Rođendansko kampiranje usred grada? O, da!

 Klincima ste od malih nogu usadili ljubav prema prirodi, Sljeme im je drugi dom, znaju sve o orijentiranju prema mahovini, a u kućnom herbariju više nema mjesta za nove sprešane biljke? Vrijeme je za upgrade! Za vašu djecu i njihovu rođendansku ekipu organiziramo pravo, uzbudljivo kampiranje! U kontroliranim uvjetima našeg urbanog vrta kreiramo pravi mali poligon za preživljavanje u prirodi. Otkrivamo njezine divlje i pitome strane, idilične i opasne prizore te učimo kako se u njima snaći i primjereno ponašati.

A poznato je da kamperi prije svega poštuju prirodu i za sobom nikad ne ostavljaju smeće. Ne beru zaštićene biljne vrste, a nerijetko će ostaviti i nešto hrane za ptice i vjeverice. Dakle, prvi korak je upoznavanje s takozvanim kamperskim kodeksom.

Zatim upoznajemo šumsku floru i faunu jer šumski stanovnici su brojni, i neki su manje, a neki više gostoljubivi. Zmije, srne pa i lisice i medvjedi skladno zajedno žive, a ako im želimo doći u goste, moramo poznavati i poštivati njihov kućni red. Isto tako, nisu ni sve lijepe bobice i gljive na koje naiđemo putem, jestive.

A kakvo bi to kampiranje bilo bez šatora, vreća za spavanje i logorske vatre? Nikakvo! Zato ćemo naučiti kako na siguran način pripaliti vatricu – jeste li znali da postoji više vrsta logorske vatre? Piramida, polinezijska vatra, američki kamin samo su neke od njih.  S vatrom uvijek treba oprezno pa ćemo jako paziti da ne izmakne kontroli te da se po našem odlasku ponovno ne rasplamsa. A kad smo kod vatre, i sami znate da se najljepše i najuzbudljivije priče pričaju upravo oko nje, a ponekad se rode i ljubavi koje dugo pamtimo! Naći će se tu i pokoji sljezov kolačić na štapu za potpuni doživljaj i uživanje!

Otkrit ćemo sve tajne i trikove oko postavljanja šatora. Najbolje ga je postaviti na blagom povišenju kako bi, u slučaju kiše, voda slobodno otjecala. Dobro je da bude u blizini šume, ali nikako u njoj, ne ispod velikog drveta, ne u gustoj i visokoj travi. Ali nećemo vam sada sve ispričati, inače vam neće biti fora.

Nismo zaboravili ni na timske igre – bit će tu skakanja u vrećama, potezanja konopa, a izradit ćemo i vlastiti kompas.

Ukratko, donosimo pravi interaktivni, zabavno-poučni vodič za preživljavanje u prirodi koji će se dugo pamtiti. Na vama je samo da okupite izviđački odred!

Vidimo se!

Što paket sve sadrži?

Tailor made cjelokupni program u trajanju od 2 sata:

  • u potpunosti uređen i dekoriran prostor sa temom kampiranja
  • pozivnice
  • pinjata
  • grickalice i sokovi
  • fotografiranje cijelog rođendana
  • 3 voditelja

*Broj djece ograničen je na 25. Za prelazak te brojke bit će vam naplaćeno 15 eura po djetetu. U prostor fizički stane 30 djece.

CIJENA: 350 eura

*Za članove Laboratorija zabave: 280 eura

*Prije rezervacije termina pročitajte Kućni red

Rezervacije  molimo isključivo na br. telefona:

MAJA 095 39 23 644

ili na mail: info@laboratorijzabave.hr