girls-fun

Girls just wanna have fun

Kao što je svima dobro poznato, cure su se oduvijek voljele uređivati, njegovati svoj izgled i razmjenjivati male i velike savjete o ljepoti.

Mi smo im odlučile organizirati pravo žensko druženje! Znate već: njami slatkiši, meki jastuci, šminkanje, lakiranje, friziranje i presvlačenje. Da sve bude bolje, animaciju vode naše cure koje su i same bile u svijetu modelinga i jako dobro znaju tajne i trikove svih beauty rituala.

Ako vam je sad pao mrak na oči: tu smo vas čekali!

Jer, naš rođendan je puno, puno više od puhanja u lak i zurenja u ogledalo. Naše animatorice nisu mršave, gladne i sklone porocima, a vaša će slavljenica i njezine cure naučiti najvažniju lekciju o ljepoti: onu da ona ne dolazi izvana, već iznutra.

Girls just wanna have fun rođendan je naš način borbe protiv iskrivljenih vrijednosti, opasnih trendova, loših celebrity uzora i ostalih zamki kojima su izložene moderne djevojčice. Mnoge djevojčice već znaju da ljepota nije najvažnija: no, sve žele biti lijepe i to je normalno. Svaka cura želi biti lijepa, i svaka se super osjeća kad se lijepo uredi. I mi. I vi. :)

Zadatak nas velikih cura je na pametan i, naravno, zabavan način uvesti male cure u privlačan svijet ljepote, i naoružati ih znanjem da se u njemu ne izgube. Jer, kao što svi znamo, on može biti opasan, surov i nimalo lijep.

Upravo zato, taj rođendan vode naše cure koje su se i same okušale u svijetu modelinga, prošetale pistom i snimile cool fotke. Ali, nisu pristale na kompromise da mijenjaju išta na sebi radi slave, trendova i uspjeha. I nisu željele biti mrzovoljne jer su gladne, nenaspavane i mamurne. :)

Osim što pokazuju malim curama kako najbolje složiti boje, kako napraviti super frizuru i kako se pravilno držati, otkrivaju im je li život jedne manekenke zaista tako glamurozan kako se čini. Kako izgleda radni dan u svijetu mode, izgledaju li ljepotice zaista onako kako ih vidimo u časopisima, i što je to photoshop? ;)

Kao u svakom pravom ženskom druženju, ples je nezaobilazan! Radimo koreografiju na omiljenu slavljeničinu pjesmu, snimamo spot i ne marimo ako nam se raspadne frizura. Ne trčimo popravljati šminku jer znamo da je ona tu samo kao mala pomoć da naglasimo ono lijepo što već imamo. A najljepše smo upravo dok se smijemo i odlično zabavljamo!

Što paket sve sadrži?

Tailor made cjelokupni program u trajanju od 2 sata:

  • u potpunosti uređen i dekoriran prostor u skladu s temom
  • pozivnice
  • neograničen broj djece
  • pinjata (napunjena)
  • grickalice i sokovi u neograničenim količinama

CIJENA: 1.800 kn + PDV= 2.250 kn

*Za članove Laboratorija zabave 1.900,00 kn

*Prije rezervacije termina pročitajte: Kućni red

Galeriju fotografija pogledajte ovdje: Girls just wanna have fun