minecraft1

Minecraft rođendan

Zašto Minecraft? Pa zato jer je to jedna totalno cool igrica. Svi je vole: i dečki i cure. I puno je više od dobre zabave.

Igranje Minecrafta razvija logičko, strateško i praktično razmišljanje, potiče kreativnost, snalažljivost i maštu, uči nas timskom radu, zajedništvu, prihvaćanju različitih ideja, mišljenja i vrijednosti.

Jer, Minecraft je pravi kreativni projekt u kojem svi sudjeluju i zajednički (g)rade nešto od temelja do krova. Stvara se tim. Do izražaja dolaze različite vještine, osobine i sposobnosti. Svatko je u nečemu jak: neki u kreativnom stvaranju, neki u logičkom razmišljanju, a neki u komunikacijskim i organizacijskim vještinama koje sve to povezuju.

Minecraft otvara interakciju, potiče na akciju i stvaranje.

Mališani dobivaju priliku razvijati svoje talente, usavršavati postojeće i učiti nove vještine. Na licu mjesta uče jedni od drugih i jedni o drugima: razvija se međusobno poštovanje, uvažavanje i prihvaćanje različitosti.

A znate što je najzanimljivije od svega?

Naš Minecraft uopće nije digitalan. Nemamo komp. Nemamo joystick. Nemamo kabele i zvučnike. Imamo spretne ruke, brze noge i bujnu maštu. Na raspolaganju su nam cool materijali i praktični alati. Sami smo svoji arhitekti, zidari, dizajneri i projekt menadžeri. Puno crtamo i puno se krećemo. Radimo fizikalije i držimo brifinge. Slažemo, preslagujemo i nije nam problem priznati kad pogriješimo. Jednostavno, izvučemo pouku i krenemo ispočetka!

Na kraju rođendana uživamo u onome što smo zajedno stvorili. A to nije samo projekt. Jer, smisao Minecraft rođendana nije (samo) zajedno napraviti neku ludo kreativnu konstrukciju. To nam je najmanji izazov. :)

Prava nam je izgraditi otvorenu, samosvjesnu i kreativnu ekipu koja zajedno analizira, međusobno se potiče, prihvaća izazove, otvara dijalog i rješava probleme. Team building u pravom smislu tih riječi!

A sad ćemo vam otkriti malu tajnu… najveći ljubitelji Minecrafta su nam otkrili da im je naša verzija igrice bila zabavnija nego ona digitalna! Samo im nemojte reći da smo vam rekli… ;)

Što paket sve sadrži?

Tailor made cjelokupni program u trajanju od 2 sata:

  • potpunosti uređen i dekoriran prostor s odabranom temom
  • pozivnice
  • pinjata
  • grickalice i sokovi
  • fotografiranje cijelog rođendana
  • 3  voditelja

*Broj djece ograničen je na 20. Za prelazak te brojke bit će vam naplaćeno 15 eura po djetetu. U prostor fizički stane 30 djece.

CIJENA: 350 eura

*Prije rezervacije termina pročitajte Kućni red

Rezervacije  molimo isključivo na br. telefona:

MAJA 095 39 23 644

ili na mail: info@laboratorijzabave.hr