Kućni red

Svrha ovog pravilnika je maksimalna kvaliteta usluga i zadovoljstvo krajnjeg korisnika (slavljenika/slavljenice).

Obzirom da se radi o pomno osmišljenim i razrađenima programima u svakom paketu, poštivanjem ovog pravilnika jamčimo kvalitetu provođenja programa.

* REZERVACIJA TERMINA ROĐENDANA BEZ AKONTACIJE MOGUĆA JE SAMO NA 24h. UKOLIKO AKONTACIJA NIJE U TOM PERIODU UPLAĆENA, TRAŽENI TERMIN SE BRIŠE. AKONTACIJA IZNOSI 70 eura TE SE UBRAJA U VAŠ CJELOKUPNI IZNOS KOJI SE PLAĆA NA KRAJU ROĐENDANA.  Ovo pravilo je jako važno zbog čestih otkazivanja i propuštanja termina. Termin, odnosno datum već rezervirane proslave se može mijenjati/prebacivati isključivo u slučaju bolesti djeteta. 

 • Slavljenica/slavljenik u prostor rođendaonice mogu doći 10 minuta ranije, a gostima otvaramo vrata 5 minuta ranije, kako bi sve bilo spremno i kako bi ih slavljenik lijepo dočekao.
 • Laboratorij zabave ne organizira proslave rođendana za djecu ispod 4 god., niti tako mala djeca ne prisustvuju rođendanu (zbog nemogućnosti praćenja programa).
 • Roditelji NE ostaju na rođendanu osim max. 10 min. radi prilagodbe djeteta. Prema osoblju rođendaonice trebaju se odnositi s poštovanjem, poštujući njihova pravila i vođenje rođendana. Ukoliko je netko neugodan ili ometa rad osoblja, osoblje je slobodno zamoliti dotičnu osobu da napusti prostor rođendaonice.
 • Molimo da roditelji na vrijeme dođu po djecu, a ukoliko su prisutni na rođendanu napuste prostor najkasnije 10min. nakon završetka rođendana (u protivnom smo slobodni naplatiti dodatnih 1/2h = 27 eura). Ukoliko nakon rođendana ne postoji drugi rođendan, u dogovoru s osobljem slobodni ste ostati uz nadoplatu (1/2h=27 eura, 1h=54 €)
 • Pri ulasku u igraonicu dijete ne smije imati na sebi nakit (lančići, ogrlice, naušnice, narukvice, prstenje, bedževe i sl.), kao i bilo kakve druge predmete s kojima se dijete može ozlijediti u igri, odnosno sa istima može ozlijediti drugu djecu.
 • Dijete na nogama mora imati papuče. Roditelji koji ulaze u prostor također moraju izuti cipele.
 • Radi zaštite zdravlja ostale djece, djeca koja imaju temperaturu, osip ili boluju od zaraznih bolesti ne smiju biti prisutna na rođendanu.
 • Ukoliko neko dijete radi problem i ugrožava svojim ponašanjem drugu djecu ili ne sudjeluje, te ometa program, osoblje je autonomno zamoliti roditelja ako je prisutan ili ga nazvati, ukoliko nije prisutan, da dijete udalji s rođendana.
 • Molimo roditelje da obavezno naglase ukoliko je netko od djece alergičan na neku vrstu hrane. U tom slučaju molimo roditelje da donesu posebnu hranu i/ili piće za dijete, a mi ćemo obratiti pažnju da dijete jede i/ili pije za njega predviđenu hranu/piće.
 • Laboratorij zabave ne odgovara za ostavljene stvari u prostoru (ali ako nešto ostavite slobodno nas nazovite, mi sve što nađemo pospremimo i vratimo vam prema dogovoru).
 • Djeca s poteškoćama u razvoju su i više nego dobrodošla! Prije dolaska na rođendan, ili organizacije proslave, obavezno je obaviti  inicijalni razgovor radi što bolje i kvalitetnije organizacije.
 • Roditelji s djecom s poteškoćama slobodni su ostati s djecom na rođendanu. Ukoliko roditelj želi, organiziramo stručno osposobljenog asistenta.
 •   Broj djece je ograničen na 25. Za prelazak te brojke bit će vam naplaćeno 30 eura.

VAŠU REZERVACIJU SMATRAMO VAŽEĆOM ISKLJUČIVO UZ POTVRDU DA SE SLAŽETE S NAŠIM KUĆNIM REDOM.

MOLIMO RODITELJE DA NE ULAZE U PROSTOR VRTA