art-rodjendan

Art rođendan

Doma imate malog umjetnika ili vještu dizajnericu?

Ruke su im vječno umrljane bojom, a prsti ljepilom? Za sobom ostavljaju recke, izgubljene komadiće perlica i prosute šljokice? Škarice su im omiljena igračka, a ostale igračke najviše vole ukrašavati ili oblačiti u svoje kreacije?

Čestitamo. Svijet možda već ima novu Coco Chanel, a vi imate idealan rođendan za svoje umjetnički orijentirano dijete.

Mali umjetnici su obično veeeeeliki individualci. Znaju što žele, imaju bogatu maštu, dobro oko za detalje i u svemu nalaze nešto kreativno. Baš takav rođendan smo im odlučili dizajnirati!

I tu trebamo vašu pomoć. I vaš ormar. :)

Ponesite staru odjeću koju dijete ili vi više ne nosite, ili onu kojoj samo fali „ono nešto“ da bi je s ponosom prošetali. Dobrodošla je i ona haljina s koje ne možete isprati mrlju, izlizana kućna trenirka koja je taaaako udobna ili ona cool košulja koja spava na vješalici jer uvijek zaboravljate prištiti gumb.

Naravno, posebno se rado družimo sa svom onom odjećom koju ste mališan(ka) ili vi dobili na poklon, ali je ne nosi(te) jer… hm… nije u vašem stilu.

Mi ćemo je zajedno s malim kreativcem preraditi, ukrasiti, oslikati, izrezuckati, prišiti cool ukrase i pretvoriti u nešto posve novo, posebno i maštovito.

Sav drugi materijal je osiguran: imamo raznolike perlice, lude šljokice, zgodne krpice, oštre škarice, čvrsta ljepila i čitav spektar boja i bojila.

Osim redizajna stare odjeće, pravimo otkačene narukvice, maštovite ogrlice, zgodne broševe i ostale cool modne dodatke koje će kreator(ica) ponosno nositi ili pokloniti prijateljici. A sigurno će se naći nešto posebno i za vas. :)

Vaš ormar će lakše disati, vi ćete biti rasterećeni od šopinga barem narednih mjesec dana, a mališani će guštati u kreativnoj igri, stvaranju i učenju novih dizajnerskih vještina. I naravno, u šećernoj vuni. :)

Što paket sve sadrži?

Tailor made cjelokupni program u trajanju od 2 sata:

  • u potpunosti uređen i dekoriran prostor Art temom
  • pozivnice
  • neograničen broj djece
  • pinjata (napunjena)
  • grickalice i sokovi u neograničenim količinama
  • fotografiranje cijelog rođendana

CIJENA: 1.800 kn + PDV= 2.250 kn

*Za članove Laboratorija zabave 1.900,00 kn

Galeriju Fotografija možete pogledati ovdje:
ART ROĆKAS
*Prije rezervacije termina pročitajte Kućni red