BiteArt: o umjetnosti, paprenjacima i sjećanju na STORYing

Click for English version!

Paprenjaci kao tradicionalni domaći kolač, mladi lokalni umjetnici kao nova snaga hrvatske kulturne scene – za takvu kreativnu kombinaciju zaslužan je maštoviti i šarmantni BiteArt!

Njegova je začetnica mlada dizajnerica Ana Šerić, koja je na genijalan način spojila kulturno-umjetničku baštinu i gastro-gurmansku tradiciju naše zemlje. BiteArt čine sjajno dizajnirani paket rafiniranih domaćih paprenjaka po starinskoj recepturi te likovni radovi kultnih umjetnika kao što su Vlaho Bukovac i Ivan Rabuzin. Tu su i mlade snage novih kreativaca kao što su Marko Tadić, Ana Kolega, Hrvoje Majer te street art kreativka OKO, a sve to stiže u ukusnoj ambalaži u obliku okvira za slike.

Ukusna hrvatska priča za sva vremena – i najljepša uspomena na vrijeme provedenoj u našoj zemlji, uz lokalnu kulturu i domaću gastronomiju!

Zbog svega toga, sretni smo i ponosni što je BiteArt partner i prijatelj STORYing festivala, a u znak prijateljstva i još jedne podrške kulturi, kreativi i umjetnosti u našoj zemlji, našim će europskim gostima pokloniti cool suvenire kao pravu domaću uspomenu na prvi hrvatski storytelling festival. I sjajno vrijeme provedeno u Zagrebu!

Paletu Aninih slatkih umjetnina možete pronaći na web stranici BiteArt-a. Još jednom zahvaljujemo BiteArt-u na ugodnom partnerstvu i prijateljskoj suradnji – i naravno, na prekrasnoj priči kojom su začinili STORYing!