Zoo Zid meets Broken China

Što se dogodi kad šaroliki Glavatari iz Zoo Zida susretnu šarmantan nakit Broken Chine? Genijalna zabava na Kreativnoj srijedi!

Upravo smo se tako – genijalno – proveli na našoj radionici koja je još jednom okupila brojne kreativce, entuzijaste i hobi umjetnike u vječnoj potrazi za novim idejama, inspiracijama i, naravno, sjajnom zabavom koja ih prati!

Tema su ovaj put bili naši poznati Glavatari iz Zoo Zida by Ana Grzunov, koja je spremno sipala mudre i praktične savjete iz prve ruke. Kako ukrotiti Glavatara, i uspješno ga pribiti na zid? Naše su raspoložene polaznice s guštom uživale u lovu na svoje trofeje: i ne sumnjamo da su ukrasili brojne domove i/li obradovali drage ljude!

Glavatim se modelima pridružio i unikatni hand made nakit mladog brenda Broken China, čija mlada dizajnerica Nikolina Steković stvara jedinstveni nakit od razbijenog i ručno oslikanog porculana, srebra i eko kože. Savršeni materijali za maštoviti kreativni proces, i odličnu zabavu koja ga prati: naše su se polaznice hrabro okušale u samostalnoj izradi, i kući otišle s originalnim narukvicama, ogrlicama i drugim detaljima za svaki stil i sve kombinacije: izrađene po vlastitom guštu!

Još jednom im svima zahvaljujemo na sjajnom društvu i odličnom provodu: i jedva čekamo nove Kreativne srijede!