Praznici na putu oko svijeta

Četvrti tjedan Ljetnog kampa od 20.07.-24.7.: iz trave putujemo u svijet!

Dragi naši, jako se veselimo svakom vašem pitanju koje se odnosi na aktivnosti našeg Ljetnog kampa! A najviše nas pitate hoćemo li i ove godine na famozni Put oko svijeta! E, pa hoćemo!

Četvrti tjedan našeg Ljetnog kampa, dakle od 20.7. do 24.7., odmaramo alate i ravno sa šarenih dekica našeg vrta krećemo na Put oko svijeta. Kamo: gdje nas trava odvede, a mašta odnese!

Posjećujemo svjetske metropole, tajanstvene zaseoke i kultne atrakcije. U Londonu popravljamo Big Ben, a u Parizu vam mašemo s Eiffela. U Americi plovimo niz Amazonu i planinarimo na Ande, a u Aziji osvajamo Kavkaz i upoznajemo samuraje. Istražujemo australske vulkane, čagamo afričke plesove i njupamo s antarktičkim pingvinima. Sve to u jednom tjednu: klime mijenjamo kao čarape, a zastave skupljamo kao salvete!

A kud mi: tud i naše knjige, filmovi i, razumije se, klopa! Na Dječjem književnom klubu i filmskoj radionici istražujemo zabavnu literaturu i filmografiju svake zemlje koju posjetimo. Mali Princ, Heidi, Vasilisa Premudra, Grubzon, Tom Sawyer i ostala ekipa već trlja korice i blinka ekranima od nestrpljenja da nas ugoste u svom svijetu, izvale na travu i zabave uz glasan smijeh, ptičji cvrkut i pokoji važan savjet iz prvog rukava.

Kad umorimo želudac od priče i smijeha, zaposlimo ruke pravljenjem klope. Svaki dan je na rasporedu drugi menu: a kao pravi gosti, istraživači i gurmani, odlučujemo se za specijalitete svake zemlje koju posjećujemo. Engleski doručak ( s popodnevnim čajem), francuska salata, meksička pinjata,… njammmm! Nakon klopanja štapićima i lizanja prstića, ostajemo gladni samo još više pametne zabave! Toga se nikad ne zasitimo, i već sad vam pripremamo posebne specijalitete i za osmi tjedan tjedan!

A od kuda putujemo? iz  Laboratoria zabave, Trnjanska cesta 3, Zagreb, od 8.30-17h. Za djecu od 4,5-11 godina.

Sve prijave primamo na mail: info@laboratorijzabave.hr.

Veselimo se!