Zašto odabrati baš naš rođendan?

Sami znate na vlastitoj koži: organizacija dječjih rođendana nije lak zadatak. S druge strane, angažiranje profesionalaca koji ste time bave na prvu se čini kao ništa lakše: sve dok u priču ne uključite Google. Niste još ni počeli klikati, a već svuda na ekranu iskaču vam ponude. Odjednom sve vrvi od zgodnih ideja, genijalnih slika ili super tema. I kako sad odabrati nešto stvarno idealno?

Nećemo vam tvrditi da smo to baš mi: odluku o tome prepuštamo vama. U nastavku vam predstavljamo mindset naših rođendana i čime smo se vodili dok smo ih osmišljali. Ako se pronađete u nekoj od tih točaka, mi smo možda stvarno idealni za vas. I zato ćete dobiti rođendan po mjeri!

  1. Zabava na pametan način

Na našem rođendanu djeca nisu pasivna. Ne želimo im samo ponuditi sadržaj, a onda sa smiješkom gledati kako ga upijaju. S radošću ih potičemo da misle svojom glavom. Odvažno istražuju, budu kreativci. Postavljaju pitanja, traže točan odgovor. Budu to što jesu i što još mogu biti, ako tako žele i slijede svoje snove. Sve to skupa činimo kroz zabavne aktivnosti koje izazivaju maštu i (re)akciju.

Kako to izgleda u praksi? Točno tako: praktično. Gradimo rakete i plovimo kroz vrijeme. Upoznajemo različite zemlje i kulture, izrađujemo replike slavnih svjetskih građevina. Proučavamo čudne pojave u prirodi, kucamo u labose genijalnih znanstvenika. Kampiramo na otvorenom, pečemo marshmallows, puštamo im Beatlese, Stonese i Ramonese. Učimo ih odgovornom ponašanju na internetu i kako ondje birati kvalitetan sadržaj. Istražujemo svijet koji nas okružuje i tako ih potičemo na učenje kroz igru. A znamo da je ono uvijek najuspješnije!

  1. Druženje bez mobitela i ostalih ekrana

Koristimo ih samo u tematske svrhe, npr. dok učimo o sigurnosti na internetu, slušamo glazbu ili skupa probiremo kvalitetan sadržaj. Glavni dio vremena provodimo u druženju, zabavnome razgovoru i kreativnoj igri. Komunikacija je neodvojiv dio naših rođendana, baš kao i svijeta koji nas okružuje. A znamo da on nije samo virtualan!

 

  1. Nema segregacije

Kod nas nema „muških“ i „ženskih“ rođendana, baš kao ni „muških“ i „ženskih“ igara. Na našem rođendanu sva djeca ravnopravno sudjelujuju u svim aktivnostima, igrama i izazovima. I malo je reći da u tome uživaju!

  1. Nema izolacije

Znate ono dijete koje rođendane provodi samo i u kutu? Kod nas nema takvih! Sva se djeca jednako i zajedno zabavljaju, a svakom od njih pristupamo na njemu blizak način. Poštujemo različite karaktere i znamo ih povezati u zajedničku grupu. Rezultat je zabava za svakog malog gosta!

  1. Boravimo na otvorenom

Kad god vrijeme dopusti, a dopušta nam često, rođendane provodimo u prostranome vrtu. On je samo naš, dio našeg prostora i posebno ga uređujemo po temi svakog rođendana. Na taj način postaje prava, živa scena i na svojstven način dio našeg tima. Ima biljke, drveće i ptičji pjev u krošnjama, pun je mekih jastuka i udobnih foteljica. U njemu su već nastala mnoga prijateljstva. Svako od njih pamtimo, a mnoga još viđamo: naši mali gosti često nam se vraćaju, jer znaju gdje će naći druženje i smijeh!

Rado bismo sve to podijelili i s vama. Dođite, upoznajte nas, pitajte detalje! Možda baš mi imamo vaš idealan rođendan, a jako dobro znamo kako ga ostvariti.

Teme naših rođendana pogledajte ovdje: https://www.laboratorijzabave.hr/sto-nudimo/rodjendani/.

Javite nam nađete li onu pravu za vas!

Pretplatite se na naš newsletter kako biste saznali što vam novog pripremamo!