Rođendani u vrtu

Sunčano vrijeme, bujno zelenilo, šarene dekice i igre na otvorenom: jedva smo dočekali razigrano proljeće da naše rođendane preselimo u svoj prostrani vrt!

Za naše male i velike prijatelje koji još ne znaju: jedni smo od rijetkih koji se mogu pohvaliti velikim vrtom u centru grada. Iza našeg prostora, kao u kakvom starinskom dječjem romanu, prostire se uređena i zelena oaza igre, mašte i slatkih uspomena na nezaboravna druženja pod vedrim nebom.

Dolaskom proljeća naš se tajanstveni vrt probudio iz zimskog sna i spreman je za nove avanture! Ukrasili smo ga šarenim biljkama, oslikanim klupicama, mekim jastucima i dekicama, slatkim stolićima i zgodnim stolčićima: svime što nam treba za dobru priču, maštovitu radionicu ili super rođendan!

Sve naše rođendane od sada možete proslaviti i u našem vrtu, gdje klince čekaju bojice, kreativni materijali, društvene igre i puno trka, kretanja i valjanja po travi. Vrt je savršen prostor za razbijanje pinjata, gađanje u metu, puštanje balona i zmajeva, male meštre od lopte te živopisnu inspiraciju za maštovite crteže, kostime, figurice i ostale kreativne rabote.

Kome treba čaroban tepih kad imamo dekice na travi? S njih putujemo od Zagorja do Dalmacije, od Europe do Antarktika, kroz Rimsko carstvo pa sve do industrijskih revolucija i zlatnog doba rocka. S njih lako zakoračimo na Mjesec, stopimo se sa Silom, riješimo špijunsku tajnu ili izgradimo Minecraft carstvo. Idealne su i za osmišljanje novih super junaka, trening mačevanja, izradu padobrana ili lov na blago.

Svi naši rođendani koje imamo u ponudi tako dobivaju priliku da ih proslavite vani. Ne moramo govoriti kako je boravak u prirodi i na svježem zraku super za klince i kako su neke igre zaista stvorene za travu i grmlje! Od sportskih aktivnosti do društvenih igara, kroz strašne priče i izgubljena blaga: mnoge pustolovine počinju upravo u kakvom tajanstvenom ili inspirativnom vrtu.

A naš vrt jedva čeka odvažne i maštovite klince koji će ga istražiti i zajedno učiniti pravom proljetnom bazom odlične zabave! Javite nam se i rezervirajte termin na rođendan, čekamo vas na vratima avanture!