Velika akcija starih cijena – navalite prije nego dođu nove!

Uvijek jedva čekamo podijeliti s vama sve naše programe, proizvode i akcije. Željno se veselimo svakom novom rođendanu, kampu ili bilo kojem druženju s vašim klincima i s vama. Nekad je to druženje u našem prostoru, nekada se „vidimo“ kroz naše LabZab boxove i ostale proizvode za „uzeti za doma“.

Baš iz razloga što s punim guštom uživamo zabavljati vaše klince i vas i stalno vam nuditi nove ideje za pametnu zabavu i još bolje druženje, dugo smo razmišljali kako za vas prilagoditi ono čemu smo se dugo opirali. Riječ je o nužnosti povećanja cijena naših programa i proizvoda.

Naime, primorani smo pratiti promjene na tržištu te svoje poslovanje prilagoditi novim pravilima svojih dobavljača. Riječ je o našim vanjskim poslovnim suradnicima koji proizvode kompletan materijal koji nam je potreban za optimalnu kvalitetu naših rođendana, kampova i ostalim proizvodima. Radi se o brojnim različitim materijalima koje koristimo za izradu kreativne i originalne scenografije, DIY aktivnosti i njihovih prototipa za rođendane i kampove, prigodnih tematskih rekvizita te materijala za DIY aktivnosti u našim LabZab boxovima.

Zbog aktualne situacije na tržištu opisanih materijala, naši dobavljači su početkom ove godine bili primorani podići cijenu usluga kojima nas opskrbljuju – što znači da je nužno da im se prilagodimo kako bismo zadržali optimalnu kvalitetu naših programa i proizvoda. Iz tih razloga, donosimo vam 5 velikih vijesti:

  1. Počevši od subote, 12. veljače 2022. podižemo cijene svih svojih rođendana i kampova i nekih  proizvod na webshopu
  2. Iz tog razloga, a počevši od ovog trenutka, za vas pokrećemo veliku „staro prije novog akciju“ koja glasi – iskoristite postojeće cijene koliko god možete! Na tu smo se akciju odlučili jednoglasno – u želji da okrenete stvari na svoj mlin i rezervirate termin prije novih cijena! Naime, svi koji svoj termin za rođendan i / ili drugi zimski kamp rezerviraju do petka, 11. veljače, iste dobivaju po starim (i još uvijek aktualnim cijenama). Znači li to da rezervirani termin morate odmah iskoristiti? Apsolutno ne! Ako vaš klinac slavi rođendan u ljeto, a vi mu rezervirate termin već sada, rođendan ćete platiti po našoj staroj cijeni – i nikakve nadoplate neće biti potrebne! Ipak, bit će potrebno da klinac proslavi rođendan do kraja 2022. – a to može biti i u kasnom prosincu!
  3. Već imate rezerviran termin za tematski rođendan ili zimski kamp? Stara cijena ostaje i nećemo je podizati. Platit ćete toliko koliko ste planirali – i kako smo vas obavijestili pri rezervaciji termina!
  4. Ne mijenjamo opciju koju vam već nudimo, a to je naš tjedni popust! Svi koji rezerviraju rođendan čija će se proslava odviti tijekom radnog tjedna (od ponedjeljka do petka) ostvaruju popust od 10 % pri plaćanju gotovinom.
  5. Član ste našeg loyalty kluba ili to baš planirate postati? Standardni popusti za članove ostaju na snazi! Možete ih ostvariti godišnjom članarinom, čiji iznos nećemo promijeniti – on ostaje isti kao i pogodnosti!

Akcija „staro prije novoga“ počinje sad, a vrijedi do petka, 11.2.

Rezervirajte program brzo i „bez milosti“.

Jedva vas čekamo vidjeti „po starom“ i zeznuti sistem prije novih pravila!

Za sva pitanja i eventualne nedoumice vezane uz akciju vam spremno stojimo na raspolaganju.

Javite nam se na info@laboratorijzabave.hr ili nazovite našu Maju na 095 3923 644.

Vidimo se, čujemo i uvijek dobro zabavljamo!