Zagrizi umjetnost kao paprenjak!

Znate nas: volimo originalne stvari, kreativnu ekipu, maštovite ideje i odličnu klopu. A naša draga klijentica, kolegica i prijateljica Ana Šerić sve je to spojila u jedno: genijalan proizvod i vrijedan brend kojeg želimo podijeliti s vama!

Jer, dječje se divimo mladim poduzetnicima, razigranim umjetnicima i vječnim sanjarima koji se ne boje krenuti u nepoznato, izvesti svoj brod iz luke i biti promjena. A sve to kroz mirise i okuse dobrog, starog djetinjstva i užine kakva je nekad bila!

Dakle, što je Ana napravila? Paprenjake! Sjećate se paprenjaka? Tajni adut svake bake, jedinstveni recept svake obiteljske kuharice i kultni kolač naše kulture, povijesti i podneblja. Idu uz kavu, slažu se s čajem, šuruju sa sokovima, odlično se poklapaju s dobrom knjigom, napetim filmom ili zabavnim kućnim druženjem malih i velikih: jednostavno, keks za svaku akciju i mamac za svačije prstiće!

No, naša ih Ana ne krasi samo s deset vrsta zamamnih začina, već i idejom koja obara s nogu: svaki Anin paprenjak ima svoju priču, odnosno svoju sliku. Tko ih je nacrtao? Pa, Ivan Rabuzin, Vlaho Bukovac i mlada generacija suvremenih slikara: Ana Kolega, Marko Tadić, Hrvoje Majer i street umjetnica OKO. Ispod svakog paprenjaka nalazi se reprodukcija kakve čuvene ili suvremene slike domaćih umjetnika, pa se nakon finog mljaca interaktivna ambalaža pretvara u originalni, maštoviti i ataktivno dizajnirani okvir za slike. Što kažete?

Mi kažemo: vrijedan i autentičan poslovni poklon, otkačen i maštovit rođendanski dar, kultni suvenir i jedinstven način da se na neuobičajen i zabavan način promovira umjetnost, kultura i povijest naše zemlje.

Kreativne paprenjake naše Ane možete pronaći na Facebook stranici BITE ART, a mi joj želimo odličan vjetar u jedra i korak sedam milja dug!