ATELJE NA BR. – NOVA SEZONA PUNA IZNENAĐENJA!

Dragi svi, s veseljem najavljujemo početak nove sezone u našem Ateljeu na br.1!

Nakon dugog, lijepog (i zasluženog) odmora vraćamo se pune svježih, originalnih i uvijek zanimljivih ideja. Sve ljubitelje našeg ateljea – zagrebačke kuće mašte, umjetnosti i kreative – čeka još jedna uzbudljiva sezona likovnih radionica, prljavih kistova i ispunjenih mapa. Vraćamo se na velika vrata i ovu jesen započinjemo s već provjereno dobrim starim radionicama u još boljem, novijem ruhu te potpuno novim programima – ponešto za svakoga!

Što smo sve pripremile za vas? A što nismo! Dok smo odmarale, padale su nam na pamet razne kreativne ideje kako zadovoljiti baš svačije likovne afinitete. Nastavljamo s radionicama za sve vas slikare, crtače, ilustratore i fanove hand made keramičkih predmeta i stop animacije. Osim toga, pripremili smo radionicu novi program AKADEMIJA PRIJE AKADEMIJE – ubrzani tečaj pripreme za prijemne ispite. (Više detalja  o svakome donosimo uskoro!). Ali ni to nije sve – bit će tu još mnogo noviteta i iznenađenja u našoj novoj školskoj godini i jedva ih čekamo s vama podijeliti!

Atelje na br.1 strpljivo čeka sve vas javne i tajne likovnjake svih struka i umjetničkih interesa, zaljubljenike u crtačke i slikovne tehnike, suđene i nesuđene umjetnike… Naše radionice i programi namijenjeni su baš svima – onima s likovnim predznanjem – a još više svima vama koji nemaju iskustva već (samo) veliku želju. Bilo da ste amaterski umjetnici, zagriženi likovni fanatici ili otkačeni hobisti – ovo je mjesto za vas! Dođite i uvjerite se zašto je naša mala umjetnička oaza puno više od suhog kista i praznog platna – mi smo mjesto pozitivnih vibri, ugodnog druženja i kvalitetne zabave gdje punimo baterije nakon napornog dana na poslu!

Nova sezona počinje 16.09. i mi smo već našiljili olovke, pripremili kistove i postavili štafelaje – upisi su u tijeku!

Radionice po danima:

Ponedjeljak – STOP ANIMACIJA 19-21h

Utorak – SLIKANJE POČETNO/NAPREDNO 19-21h

Srijeda – ILUSTRACIJA 19-21h /CRTANJE 17-19h / ANATOMIJA I AKT (kada se popuni grupa za crtanje)

Četvrtak – KERAMIKA 19-21h

Petak – JEDNOKRATNE DIY/HANDMADE RADIONICE/PREDAVANJA od 18h

Tjedne radionice namjenjene su za odrasle – 16+, vikend radionice za roditelje i djecu.

Cijena radionice iznosi za 2 mjeseca iznosi 880 kn, a za naše stalne polaznike i članove 800 kn.

Pošaljite svoju prijavu na ateljenabr.1@gmail.com i rezervirajte mjesto na programu koji želite – čekamo vas!

Atelje na br.1, Ulica Republike Austrije 1, 1. kat.