RADIONICA CRTANJA: KAD MAPE ZAMIJENE POST-IT BLOKIĆE

Voljeli ste crtati još prije nego ste praktički prohodali? Na satu likovnog uvijek su baš vaš radovi završili na panou među najboljima? Ne znate kada, kako i gdje ste izgubili taj entuzijazam?

Ili u vama spava skriveni umjetnik kojemu nikada niste dozvolili da ispliva na površinu i najviše što mu dopuštate jest tu i tamo koje crtkanje po papirima na kojima se ne bi trebalo crtati?

Možda ste onaj tip koji se uvijek divio ljudima koji znaju crtati, ali sam nema pojma kako i gdje početi?

Pada nam na pamet i još jedan profil – onaj kojeg polako ubija monotonija kuća/pos’o  života i očajnički traži nešto čime će tu monotoniju prekinuti?

Ako ste se prepoznali među ovim društvom (ma i da niste!), imamo rješenje za sve vas! Treba vam nacrtati koje? Nema frke – RADIONICA CRTANJA u Ateljeu na br.1!

Krajnje je vrijeme da prestanete gušiti svoje mladenačke snove i napokon uzmete tu olovku u ruke. Ako vas privlači crtkanje po starim rokovnicima – sada je trenutak da te crtkarije procvjetaju u prave pravcate crteže. Mislite da ste totalni antitalent za prenošenje emocija na papir i bolje je da se ne sramotite? E pa, mislite krivo! Crtanje je vještina i može ju naučiti baš svatko. Dosta vam je svaki dan istoga – dođite na radionicu i upoznajte novu ekipu, poslije odite na cugu i vratite se kući ne misleći što vas sve sutra čeka na poslu.

Spremite post-it blokiće i zgrabite mape, spustite mobitele i našiljite olovke, stanite ponosno ispred štafelaja i prepustite se stručnom vodstvu naše Maše. Ova diplomirana likovnjakinja iza sebe ima dugi staž uspješno odrađenih radionica i postavljenih izložbi. Jedva vas čeka poučiti tehnikama crtanja, voditi vas i hrabriti na svakom koraku i u vama probuditi prave umjetničke duše. Što još čekate? Požurite i prijavite se na ateljenabr.1@gmail.com!

Radionice će se održavati srijedom u terminu – od 17-19h u periodu od 2 mjeseca

Radionica obuhvaća 20 radnih sati.

Kada?

Prvi sat počinje kada napunimo radionicu od minimalno 6 osoba; od 18.9.

Gdje?

U A1- Atelje na broju 1, Ulica Republike Austrije 1, 1. kat.

Cijena? 

880 kn/2 mjeseca/20h

*Svi materijali osigurani!

Za sve detalje, upite i informacije molimo šaljite mail na adresu: ateljenabr.1@gmail.com