KERAMIČKA RADIONICA: PRLJAVE RUKE I OSMIJEH NA LICU

Dobar je osjećaj izraditi nešto iz ničega. Još ako je to nešto fora i originalan hand made predmet izrađen iz prirodnog materijala – nitko sretniji od nas!

Rad s glinom jedna je od najstarijih ljudskih djelatnosti i dan danas mami naše prste na oblikovanje, modeliranje i stvaranje. Glina je fina, meka, svježa i hladna – sve redom razlozi iz kojih mi u Ateljeu na br.1 volimo glinu! A još više volimo naše keramičke radionice jer na njima se pretvaramo u prave modelare koji jedva čekaju ponosno pokazati svoje skulpture.

Volite pametno i kreativno provoditi slobodno vrijeme, ali još niste pronašli ono nešto što bi zadovoljilo vaše osjetljivo hobističko nepce? Znate da bi vas izrada keramike zabavila i odmorila, ali tko danas ima vremena za takvo nešto? Ili ste skriveni umjetnički sanjar koji još nije ostvario svoje kreativne snove?

Nije bitno iz kojeg nam se razloga pridružite – keramika je idealna za sve koji misle da nemaju talent, a vole nešto raditi s rukama. Kao taktilna likovna disciplina razvija osjet dodira i djeluje kao prava antistres terapija. Na radionici sučemo rukave i s osmjesima na licu skiciramo, oblikujemo, modeliramo, dekoriramo i sušimo. Uz puno prakse, stječemo puno znanja o ovoj drevnoj djelatnosti i pretvaramo vas u prave (glinene) eksperte. Prljanje ruku nikada nije bilo toliko zabavno i oslobađajuće – ma zaboravite antidepresive – ovo je prava terapija za mozak!

A rezultat? Hand made posuđe, suveniri, pokloni i glinene skulpture ispunjene pozitivnim nabojem odlične atmosfere s radionice. Kući nosite ove trajne uspomene na pametno provedeno slobodno vrijeme u našem ateljeu i maštanja o novim, budućim radionicama koje golicaju vašu maštu i vaše prste drže zaposlenima. Prijavite se na ateljenabr.1@gmail.com jer su mjesta ograničena. Čeka vas friška glina, puno praktičnog rada i opuštajuće zabave!

Kada?

Četvrtkom od 19-21h

Gdje?

U A1- Atelje na broju 1, Ulica Republike Austrije 1, 1. kat.

Cijena? 

1 dolazak = 100 kn

Paket od 5 dolazaka = 480 kn

Paket od 10 dolazaka = 880 kn

*Sav materijal za rad osiguran

Za sve detalje, upite i informacije molimo šaljite mail na adresu: ateljenabr.1@gmail.com