Storytelling večer u Pop Up Summer Gardenu

Storytelling večer za kraj ljetne sezone u Pop Up Summer Gardenu

Ima li što ljepše od kasno ljetne nedjelje prepune priča? Možda jedino kasno ljetna nedjelja prepuna priča u jednom od najljepših ambijenata u gradu, onome Pop Up Summer Gardena, pored ljetne pozornice kina Tuškanac!

 

 

Sigurni smo da će se s nama složiti svi oni brojni koji su bili tamo i uživali u dobrom, starom pripovijedanju, na naš način. Napeti zapleti, nezaboravni likovi, slikoviti svjetovi stvarali su se i otvarali dok smo šetali kroz narodne priče iz raznih zemalja svijeta. Vratili smo se tako na tren u neka prošla, usudili bismo se reći, bolja vremena. Jer da, priče imaju tu moć. Isto kao što mogu probuditi osjećaje, vratiti mirise i okuse, oživjeti sjećanja, ali i motivirati nas i potaknuti na razmišljanje i promjene.

 

A da je to sve upravo tako, uvjerili smo se po tko zna koji put, iz prve ruke, promatrajući našu publiku koja je doslovno disala zajedno s nama. Emocije su bile intenzivne i različite – od veselih i komičnih do sjetnih pa i tužnih, ali tako je to u životu, zar ne?

 

I kada smo, nakon posljednje priče, ispunjeni krenuli kućama (ili možda na još jedno piće), mogli su se čuti dojmovi koji počinju s „veselo“, „razigrano“, nastavljaju se prema „ugodno“ i „mudro“, dok će u mislima, sigurni smo, još dugo boraviti naši likovi i njihove zgode, ali i pouke i poruke koje su nam donijeli. Food for thought, rekli bismo.

 

 

Stoga se ufamo (a i dat ćemo sve od sebe) da se naše ljetno druženje na ovom posebnom zelenom mjestu nastavi i budućnosti jer ste nam, baš kao i na druženju s legendarnim Borivojem Radakovićem, potvrdili naše duboko uvjerenje da pričanje priča nikako nije rezervirano samo za najmlađe. A i sada sa sigurnošću možemo reći da je ovakav program na ovakvom mjestu – pun pogodak!