VODIMO VAS U KLUBKO – PRAVI MALI RAJ ZA BEBE (I NJIHOVE RODITELJE)

LAB ZAB PREPORUKA

Vjerojatno već znate da je veseli tim Laboratorija zabave nedavno dobio pojačanje. Pridružila nam se mala Liv koja nam uljepšava i uveseljava dane, a i nadahnjuje nas za mnoge nove aktivnosti i sadržaje. Često je s mamom Anom na našim sastancima, ali još je premalena da bi sudjelovala u našim radionicama, kampovima i ostalim zabavnim i edukativnim aktivnostima koje su sve osmišljene za klince od 4 godine naviše.

Zato smo u posljednje vrijeme bili u potrazi za nečim baš za nju, za mjestom gdje će moći uživati (zajedno s mamom i tatom, naravno) i gdje će sve biti prilagođeno i posvećeno bebicama kao što je Liv.

 

I potraga se isplatila! Jer otkrili smo Klubko – centar za roditelje, kako se službeno zove sjajno mjesto gdje se možete opustiti, družiti s drugim mamama i/ili tatama, možete dovesti svoje bebice u totalno child friendly okruženje i prirediti i njima i sebi malo drugačiji izlazak.

 

U Klubku mame mogu vježbati, a da pritom ne moraju izvoditi vratolomije kako bi organizirale čuvanje svoje bebice. Dok vi vježbate, bebe mogu odspavati, otkrivati nove prostore i igračke ili sklapati svoja prva prijateljstva.

Tu će vas dočekati i velik broj različitih edukativnih i kreativnih aktivnosti, radionice za djecu i roditelje i razna druga događanja. Tijekom prosinca moći ćete uživati u najmanjem Adventu u gradu, na Klubko način: od druženja sa Svetim Nikolom, čitanja priča, radionica prirodne kozmetike i izrađivanja božićnih ukrasa, pisanja pisma Djedici i još mnogo toga. Najbolje je da sve proučite na njihovom webu www.klubko.hr i rezervirate svoja mjesta.

Jako nam se sviđa prostor koji je osmišljen i uređen tako da se mali puzavci po njemu mogu nesmetano i posve sigurno kretati, a sadržaji koje nude i ljudi koji su nas dočekali su nas oduševili. Zapravo, skužili smo da dijelimo iste vrijednosti, da inspiraciju crpimo iz sličnih izvora i da  i njih i nas veseli vaše veselje J

Stoga, ako su vaši klinci još premali za druženja u Laboratoriju zabave, Klubko je mjesto za vas. Tamo će biti (a i vi) u super rukama. A kad narastu, vidimo se kod nas.