Ključ u ruke

Želite dinamičan i zabavan event, no nemate ideje ni inspiracije? Sve vam se čini dosadno, nemaštovito i već viđeno? Zavirite u našu kuhinju, uvijek smo puni originalnih i vještih recepata! S povjerenjem nam prepustite ključ u ruke i vodimo vas na putovanje od ideje do realizacije eventa o kojem će svi pričati. Zabavit ćemo vaše kolege, partnere i ostale goste, impresionirati konkurenciju i oduševiti klince! Pobrinut ćemo se za apsolutno sve –  klopu, cugu, poklone, glazbu, interijer i živahni kutak za roditelje. Već sad smo puni ideja. Javite se da vam im predstavimo!

Ili pak želite poslati određenu poruku, izraziti određen stav ili istaknuti određene vrijednosti? Samo nam recite koje su!

Po vašim željama, afinitetima i interesima osmislit ćemo personaliziranu predstavu koja nosi viziju vaše kompanije, samog eventa ili određene osobine.

Primjerice, ako se vaša kompanija zalaže za ravnopravnost spolova, ekologiju ili inkluziju, osmislit ćemo predstavu s radnjom, likovima i po(r)ukom koja promiče taj stav na proaktivan i edukativan način. I pritom odlično zabavlja malu i veliku publiku!