LJETNI KAMPOVI

NAPOKON PRAVO DRUŽENJE UZ NAŠE ROĐENDANE I LJETNE KAMPOVE

U ovom čudnovatom vremenu, svaka dobra vijest je još bolja, a mi vam pak donosimo najbolju vijest. Znamo da ste se to već sigurno zapitali, možda čak i zabrinuli, ali brige nema – naši ljetni kampovi čekaju vas i ovog ljeta!

Rođendani nam već kreću od sljedećeg vikenda, fino popunjeni i punom parom nastavljamo sa smišljanjem najzabavnijih aktivnosti i mućkanjem najsmješnijih fora, dok ne iskemijamo najpametniju zabavu za ovu godinu! Zato za ročkase nemojte čekati, već telefon u ruke i rezervirajte svoj termin!

Većina vas zna kako izgleda naš prostor i da nam je jedan od najvećih aduta naš vrt, na koji se selimo s prvim zrakama proljetnog sunca.

Ali to nije sve!!! Naravno da prostor nije zjapio prazan dok je bila karantena. U njemu se vrijedno radilo na preuređenju kako bi vas dočekao nov i svjež. A da vidite kako smo ga sredili, morate doći sami i pogledati. 😊

A LabZab kampovi… Nakon kratke pauze, napokon nas čeka pravo druženje. Na našim dobro poznatim kampovima prvo ćemo se fino odmoriti i opustiti u sigurnom i ugodnom okruženju. Uz naše genijalne tematske aktivnosti, gledat ćemo filmove, čitati, chillati, kuhatI I nadoknadit ćemo svo ovo vrijeme što se nismo vidjeli. Jedva čekamo protegnuti noge, upregnuti moždane vijuge i zasukati rukave, jer pametna zabava uskoro počinje!

Znamo da ste sigurno već postali pravi majstori u kućanskim aktivnostima i baš nas zanima što ste sve naučili. Zato ove godine želimo ponoviti kamp Domaćinstvo, da utvrdimo gradivo iz šivanja, šmirglanja, sitnih popravaka i ostalih izazova svakog domaćinstva.

A nećemo izostaviti ni vaše najdraže kampove Adventure land, Kamperski kamp, Put oko svijeta i ostale omiljene kampove. Svaki tjedan stiže drugi kamp, tako da će svatko pronaći mjesto za svoje želje i interese.

Svakog dana od 8 do 17 sati na našim ljetnim kampovima čekaju vas moderne igre, provjerena ekipa, puno ljubavi i najbolja zabava.

Jedva čekamo da se svi ponovno vidimo, družimo, svašta novog naučimo i ludo se zabavimo!

Rezervirajte svoje mjesto na kampu već sada!

Kako?

Jednostavno! Pošaljite nam upit na mail, gdje ćemo vam poslati sve potrebne informacije i osigurati vam mjesto na našim kampovima (ako budete dovoljno brzi). 😊