VEĆ SE ČUJE HO-HO-HO

Zvončići, zvončići, zvone na sav glas… da, da već od početka listopada! Termini za božićne predstave popunjavaju se svakodnevno! Nemojte čekati zadnji čas, te brže bolje rezervirajte svoj datum za predstavu u vašoj firmi, školi, vrtiću…

Prošle godine naš Rudolf samo što nije izdahnuo od posla :D

Bili smo svugdje… U zračnoj luci (Bouygues), družili se s Gregorom (Tele 2), IRMO, NCVVO, Croz, plesali s djecom u DV Čigra, proveli kreativno jutro u P&G-u, imale pravi super junački Božić u Alliazu,  a da ne spominjemo gužvu kod nas u Laboratoriju :)

Naravno, kao i svake godine, nudimo vam na izbor 2 naše autorske predstave! Prošlogodišnji hit “Kad će više taj snijeg?” i novu predstavu “Mu i Ho-ho-ho”. Obje predstave su interaktivne, urnebesno smiješne i plesne, te stvarno, za stvarno padne snijeg tijekom predstava! :) I to ne bilo kakav! Umjetni, najbolji za čišćenje i održavanje hehehe.

Kad će više taj snijeg?

Priča je o malom medi koji baš prije nego dođe zima mora na zimski san u svoju špilju. Užasno je žalostan jer nikako da vidi kako izgleda snijeg i kakva je zima jer ju prespava. Sve do same zime, igra se sa svoja dva najbolja prijatelja, vjevericom i zecom koji mu silno žele dočarati kako izgleda zima, kakve su pahulje, kako se radi snjegović i što se sve može igrati na snijegu. To mu najteže pada, što će cijelu zimu njegovi prijatelji provesti bez njega u igri. Uz to još zna da će svi dobiti poklone jer dolazi i Djed Mraz kojeg nikada nije vidio, a kamoli dobio poklon jer to sve prespava. Ali naravno, pravi prijatelji su oni koji misle jedni na druge. Tako i njegovi prijatelji, vjeverica i zec, pobrinuli su se da ovog puta malom medi poklon ne izostane. Osigurali su da i pored njegove špilje prođe Djed Mraz s poklonima, a kad se medo probudi iz zimskog sna, da njih dvojica budu prvi koji će ga dočekati i reći mu kako igra bez njega nije ista.

Interaktivna, duhovita i zabavna priča za sve uzraste o prijateljstvu i brizi jedni za druge.

Mu i Ho-ho-ho

Jednom davno, u blizini velike šume, živjela je krava Mu. Nije to bila obična krava, već izrazito depresivna krava. Ništa u životu ju nije veselilo. Smetalo ju je što pada kiša, što je svakim rođendanom sve starija, što je prevruće, prehladno… Sve joj je predstavljalo veliku gnjavažu i u svemu je vidjela samo loše. Njezina prijateljica ovca, bila je sve suprotno od nje same. Vesela, zaigrana, puna ideja. Kako ovca nikako nije uspijevala udovoljiti svojoj prijateljici kravi, zabaviti je i promijeniti joj pogled na život i svijet oko sebe, jedina šansa joj je bio Djed Mraz i veselje koje dolazi s proslavom Božića. Je li ju uspjela razveseliti i donosi li zaista Djed Mraz radost sa sobom? Pogledajte s nama.
Predstava je interaktivnog karaktera, s elementima humora, glazbe i  plesa, garantira dobru zabavu i  uživanje u blagdanskom raspoloženju.
 Uz predstave, ukoliko želite obogatiti cijeli događaj, možete uzeti paket s kreativnom božićnom radionicom, facepaintingom ili pak ludom čagicom ili animacijom.
Prepustite organizaciju božićnog eventa u naše ruke i uživajte! Vi sretni, mi sretni :)
Za sve upite javite nam se na brojeve telefona:
Dijana – 098/18 68 587
Ana – 095/56 36 279
ili na email:
laboratorij.zabave@gmail.com