Advent 2021. – blagdanski programi Laboratorija zabave

Uskoro nam stižu još jedni zimski blagdani i kao svake godine, mi ih jedva čekamo!

U želji da ostanu ono što i jesu, vrijeme druženja, smijeha i pametne zabave, za vas smo osmislili nekoliko programa. Uključuju božićne evente i darivanje klinaca, a tu su i pokloni za poslovne partnere. Sve vam ih predstavljamo u nastavku teksta i s veseljem pozivamo u još jedne blagdane. Proslavimo ih skupa, uz druženje i smijeh i zajedno provedimo još jednu sretnu zimu!

  1. Advent 2021. in vivo

Za vaše zaposlenike i njihove klince organiziramo adventsko druženje uz zabavni program (storytelling predstave, kreativne radionice i igre, po želji i program darivanja). Event organiziramo in vivo i u vašem prostoru / prostoru u vašoj organizaciji. Ako zbog još uvijek aktualne COVID situacije želite okupiti manji broj ljudi u istom prostoru, možemo vam omogućiti i takav oblik druženja. Riječ bi bila o više termina unutar jednog dana i po dogovorenoj satnici kako bi svi zaposlenici bili jednako zastupljeni kroz manje grupe koje bi se organizirale za druženje / boravak u prostoru.

  1. Virtualni advent 2021.

Virutalni event uključuje kreativnu i tehničku organizaciju online eventa za vaše zaposlenike i njihove klince. Druženje uključuje storytelling predstave uživo (ali online), moguću interakciju voditelja i djece te brze DIY igre za zabavu kod kuće.

  1. Kombinacija eventa i darivanja klinaca

Za advent 2021. nudimo vam mogućnost kombinacije u koju je uključena organizacija evenata (in vivo ili virtualni) i darivanje djece zaposlenika. Dar je, naravno, naš LabZab box koji sadrži DIY projekte, edukativne igračke za djecu i još poneko slatko iznenađenje. Više u njemu koji redak ispod!

  1. LabZab box / nova zimska linija 2021.

Ove zime izlazimo s novim LabZab boxom koji je specijalno posvećen blagdanima i zimskim aktivnostima za bebe i starije klince. Sadrži brojne DIY aktivnosti i kvalitetne materijale za njihovu izradu, edukativne igračke za djecu i još mnogo iznenađenja za pametnu zabavu kod kuće i na otvorenom. Možete ga nabaviti pojedinačno / privatno ili u većim / neograničenim količinama, kao korporativni poklon za djecu vaših zaposlenika. LabZab box dolazi u 3 različita modela: za bebe (0-3), za starije klince (3-6) te one još malo veće od njih (6-13). Također, svaki LabZab box pojedinačno možemo personalizirati logotipom vaše kompanije na ukrasnoj eko ambalaži koja se kasnije, kao kreativna igračka, koristi u DIY aktivnostima boxa.

  1. LabZab mjesečnik / zimski broj

Za prosinac pripremamo još jedan projekt – a to je drugi broj našeg LabZab mjesečnika! Ovaj je prigodno posvećen zimi te zimskim DIY aktivnostima kod kuće i na otvorenom. Punom parom pripremamo fora zimske izazove, edukativne igračke za djecu, zabavni kalendar za kreativni prosinac i još mnoga toga što još je uvijek tajna. A kao i uvijek, na vrijeme ćemo vam je odati jer znate kako volimo otkrivati tajne!

  1. Adventska šetnja Samobor / pokloni za poslovne partnere i zaposlenike

Pokloni za poslovne partnere i / ili zaposlenike nova su ponuda u našem zimskom programu. Ako im želite darovati nešto posve drukčije, ove ih zime pošaljite na izlet! Organiziramo interaktivnu storytelling šetnju po Samoboru kako se to radilo u doba naših stari: kad je šetnja bila blagdanski ritual kojeg nisu propuštali ni veliki ni mali. Otkrivamo tajne blagdanskoga Samobora, kroz živopisne priče o vintage adventu te neobičnim običajima koji su ga pratili. U šetnju je uključena i domaća zakuska, i to na sladak, slan ili gorak način: točno što vam treba nakon dobre priče! Program je prilagođen djeci i obiteljima, tako da i klinci mogu biti uključeni. Šetnja traje oko sat i pol, laganog je tempa i za svake noge. Vodi je, naravno, naša Dijana, stručnjakinja za storytelling te licencirana turistička vodičica i interpretatorica baštine. S povjerenjem joj propustite kolege i partnere: nek’ se dobro zabave uz druženje na otvorenom jer svima nam treba predah od ekrana!

Za koju god opciju da se odlučite (ili za više njih), čekamo vas s druženjem i puno dobre zabave!

Javite se na info@laboratorijzabave.hr, saznajte detalje i zauzmite svoj termin.

Čujemo se, vidimo – i kao uvijek, zabavljamo!