BOŽIĆNI EVENTI U NOVOM RUHU

Kako ćemo se družiti ove zime?

Mnogi su navikli na naša tradicionalna zimska druženja uz adventske predstave, evente, radionice i ostale blagdanske programe. Ne samo mnogi, nego i mi sami – svake godine jedva dočekamo zimu koja je oduvijek (bila) vrijeme druženja, dobrih želja i još bolje vibre.

Tko kaže da je s time gotovo?

Mi nikako, a vjerujemo ni vi!

Ipak (i naravno), ove smo godine morali biti kreativni na poseban način. Nema potrebe da naglašavamo zbog čega – jako dobro znate cijelu situaciju. U Laboratoriju zabave smo razmišljali kako da joj doskočimo i kako da joj nametnemo vlastite mjere – a to su one da pametna zabava nikad ne (pre)staje i da svaka osoba, od najmlađe do najstarije, zaslužuje još jedan lijep i sretan blagdan.  A onda smo se domislili kako vam ga pružiti, i to ni manje ni više već u vašem vlastitom domu. Da, da! Dobro ste pročitali.

Zbog vladajuće situacije (za koju ne znamo kad će abdicirati), ovih se blagdana možemo družiti online. Našim se eventima možete priključiti iz udobnosti svog doma i u dobrom društvu čitave obitelji: djedova, baka, stričeva, tetki i naravno, kućnih ljubimaca koji su također pozvani (znamo da i one vole dobru zabavu!). Osmislili smo nekoliko vrsta online druženja koje možemo ponuditi vašoj kompaniji kao alternativu tradicionalnom adventskom domjenku (s nekoliko primamljivih prednosti kao što su papuče). Izbor je, kao uvijek, vaš. Odaberite mogućnost koja najbolje odgovara vašoj kompaniji, a onda nam se javite radi svih detalja. Rado ćemo ih provesti u djelo!

Nudimo vam:

  • program za djecu (virtualna storytelling predstava s blagdanskom temom)
  • kombinaciju adventskog LabZab boxa i virtualne storytelling predstave / kreativne radionice
  • kombinaciju za dva programa ili custom made organizaciju svakog od njih zasebno
  • profesionalno snimljenu storytelling predstavu s mogućnosti reprodukcije po dogovoru
  • program za odrasle (custom made pub kviz, interaktivni online event/domjenak)

Adventski LabZab box nudimo kao poklon za djecu zaposlenika. Možemo ga proizvesti u neograničenim količinama i dostavnom ga službom poslati na adresu kompanije. Imamo tri modela boxa od kojih je svaki prilagođen određenoj dobnoj skupini (0-3, 3-6, 6-13 godina).

A gdje je pečat? Imamo i njega! Svaki box možemo personalizirati logotipom vaše kompanije i tako poklonu dati dodatnu osobnu notu. S osobitim zadovoljstvom!

 

Kontaktirati nas možete na email: info@laboratorijzabave.hr