Naš atelje – Atelje na br. 1 na Artomatu!

Vjerujemo da ste već duboko u potrazi za najljepšim, najoriginalnijim i najkreativnijim božićnim poklonima za vaše bližnje. Ili pak pripadate onoj skupini ljudi koji još na sam Badnjak luduju od dućana do dućana, tražeći neku prolaznu varijantu za pod bor?

Kako god bilo, imamo za vas sjajnu vijest! Idući tjedan počinje Artomat –  točnije, 9. izdanje nekonvencionalnog umjetničkog sajma na kojemu možete pronaći fakat najgenijalnije poklone u gradu! A još bolja vijest je da će tamo, među čak 80 izlagača – autora, dizajnera i umjetnika, biti i naša ekipa iz Ateljea na br.1! Točnije, ekipica će istrčati u sljedećem sastavu: naša Ana i njezin Zoo zid s već kultnim kaktusima, zatim Maša Barišić sa svojim sjajnim Mokumorima – glinenim figuricama neobičnih malih bića te kiparica Helena Ohnjec  s fantastičnim, ručno oslikanim i potpuno jedinstvenim kalendarima za 2020. godinu.

Artomat će se i ove godine smjestiti u Domu hrvatskih likovnih umjetnika ili Meštrovićevom paviljonu, otvara se u utorak, 17.12. u 20 sati, a trajat će do kraja idućeg tjedna, odnosno do nedjelje, 22.12. Zato svakako navratite i razveselite sebe ili one koje volite nečim zaista posebnim, unikatnim i kvalitetnim.