Unicorn radionica pod maskama: za cure, mame i pokojeg jednoroga

Maškare, što mogu maškare? U Laboratoriju zabave: krotiti jednoroge, kreativno se zabavljati i same napraviti genijalne, otkačene i nigdje viđene kostime. Kad, kad: u četvrtak, 8. veljače, od 18 do 20 sati (popunjena grupa) i u petak, 9.02. u 18h, na mnogima dobro poznatoj adresi Trnjanska cesta 3.

Pozvane su sve male i velike ljubiteljice jednoroga, modnog dizajna, fora materijala, kreativne mašte i umjetničkih strasti – tamo vas čeka ista takva ekipa! Zajedno pravimo lude jednorog suknjice (bez šivaće mašine!), otkačene rogove, repove i grivu za naše konjske prijatelje, neodoljive maske za spavanje i još mnogo super detalja za najveseliji fašnik koji postoji.

Sav je materijal u potpunosti osiguran od strane Laboratorija zabave, a ponesite samo puno mašte i još više smijeha: trebat će vam!

Zajedno s curama, dobrodošle su i mame: osim zajedničke izrade savršenih kostima i zabavnog druženja s ostalim kreativkama, čeka vas puno dizajnerskih savjeta, umjetničkih caka i maštovite razmjene umjetničkih iskustava. Radimo sa šljokicama, tilom, pamukom i ostalim cool materijalima: čista manufaktura, prava kreativa! Mame više neće morati brinuti o tome hoće li njihovo dijete imati najoriginalniji kostim jer svi znamo da je kostim koji si sam napraviš uvijek origigi i u trendu!

Cijena ove DIY unicorn radionice sa svim uključenim materijalima iznosi 100 kn za mamu i dijete (80 kn za naše članove), a nudimo i obiteljsku ulaznicu za mamu s dvoje djece za 130 kn! Svoj nam dolazak najavite na info@laboratorijzabave.hr : vidimo se u unicorn ateljeu!